2777
2789
عنوان

هفته 9-10 بارداری لطفا بیایین

465 بازدید | 15 پست

سلا عزیزای من

کسایی که هفته 9-10 بارداری هستین 

کی باید ان تی رفت چیکار میکنین تغذیه تون چیه

من بارداری اولمه فکر میکنم که باید چیکار کنم نکنه کاری باید انجام بدم و بلد نباش

غذاها و دمنوش های با طبع گرم مصرف نکن ویا محدوده محدود مصرف کن

فست فود و اینا نخوری بهتره چون سه ماه اول خیلی مهمه

هفته۱۲ میفرستن سونو ان تی

اب بیشار بخور اما در طول روز ن نزدیک شب ک تاصب مجلور ب دسشویی رفتن نشی

بسته ب نوع رحم و جفتت اینا دکترت باید مشخص کنه نزدیکی باشه یان

ولی معمووولا میگن۳ماه اول چون جفت پایینه نزدیکی نباشه یا کم ومحدود باشه 

خیلیا هم ک کلا منع هستن

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم منم باردارم تو هفته دهم هستم. سونو ان تی بین ۱۱تا۱۴ هفته باید انجام بشه ولی بهترین زمان ۱۲هفته و ۴ روز هست .

تو تین هفته کلسیم زیاد استفاده کن

بادام سیب به انار بلدرچین شیر کشک و گوشت گوسفند بهترین مواد غذایی تو این زمان هستن 

و از مصرف ماهی و آب هویج و هرچیزی ک تند و تیزی داره مثل سرکه بادمجون سیر جلوگیری کن

بارداری خوبی پیش رو داشته باشی❤️

من الان ۷هفته هستم رفتم سونومیگه قلب نداره بچت توروخدا مامانای باردار برام دعاکنید الانم لکه بینی دا ...

نگران نباش عزیزم منم هفته 7 قلبش دتشکیل نشده بود بهم گفت سه هفته دیگه مجدد بیا رفتم و قلبش تشکیل شده بود احتمالا دیر باردار شدی لقاح دیر انجام شده

خیلی کم حالت پریودی داشتم دیگه هیچ علایمی نداشتم از روی علایم نمیشه بارداری تشخیص داد علایم طبق توانایی بدن بروز میکنه اگه قبل بارداری بدن از نظر ویتامین تکمیل باشه بدون علایمی حتی علایم بارداری میتونه ارثی باشه