2777
2789
عنوان

نمیدونم طلاق بگیرم یا ن؟

1271 بازدید | 114 پست

سلام خانوما

من میخوام جدا بشم اما یه کم میترسم 

دو دلم هم مرد خوبیه مثلا دست بزن نداره نجیبه

هم‌دوسش ندارم دیگه اینقدر بی توجهی کرده بهم ک ازش سرد شدم

کنارش حس خوبی ندارم حتی‌ دلم نمیخواد  دستم بگیره 

حتی از قیافشم خوشم نمیاد

حس میکنم اونم دوسم نداره و صرفا به خاطر اینکه ۶ سال زندگی کردیم و حرف مردم و اینکه بایداز اول شروع کنه میگه ن

در صورتی ک بارها گفته مهریت نگیر برو

یا منم‌از دست تو خسته‌ شدم 

۶ ماه بی‌توجهی منو نتونسته تحمل کنه

چیکار کنم 

زندگی شما با شانس بهتر نمیشود 😊بلکه با تغیر بهبود می یابد 😍😍                                                                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضع مالیتون در چ حدیه 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
تا وقتی بهتون خیانت نشده،کتک کاری و بی احترامی نشده میتونید زندگی و درست کنید    

خیانت هم کرده

منم اشتباه کردم اونو جبران کردم🤦🏻‍♀️

احترامی هم‌نمونده واقعا مادرش و خواهرش هرچی دلشون خواست بهم‌گفنن

جدا نشی دلت براش تنگ بشه و پشیمون بشی تلاش کن رابطه را گرم کنی 

از همین میترسم منم دیگه

چیکار گنم میگی؟؟

طلاق عاطفی گرفتید باید ماه عسل برید

مسافرت رفتیم اما هیچ فرقی نکرده حس من

زندگی متاهلی اینجوریه کلا عزیزم اول ازدواج تا دوطرفه بخوان به اخلاق هم آشنا بشن یکم مشکلات هست دوباره بعد از ۵ سال دوطرفه ممکنه دچار یکنواختی بشن و باهم به اختلاف بخورن این یه چالشه زندگیه سعی کن رفعش کنی 

بچه داری؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن