2777
2789
عنوان

برای موی چرب چیکار کنم؟؟

3231 بازدید | 48 پست

خیلیییی اذیتم تو این سرما هرروز میرم حموم اما کمتر ۲۴ ساعت دوباره موهام چربه

شامپوی خوب روش خوب معرفی کنید لطفا🥲

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پوست و موهام چربه  یک مدت واسه جوشام دو تا قرص مبخوردم چنان موهام و پوستم چربیش خوب شده بود 

ولی خوب قرصای هورمونیه 

ماهی ۵۴ سابق هستم که سال ۱۴۰۱ کاربری نه ساله ام تعلیق شد. دیگه خودتون حدس بزنید چرا‌. من از تبار غربتم، از آرزوهای محال🍃🍁
چاره نیست فقط باید تند تند حموم بریم    

من خوابگاهیم واقعا سختمه

هرروز میرم حموم و لباس میشورم

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
منم پوست و موهام چربه  یک مدت واسه جوشام دو تا قرص مبخوردم چنان موهام و پوستم چربیش خوب شده بود ...

اها

مرسی

یه چیز دیگه هم خیلی موثره..من امتحان کردم.وقتی از حموم میای همون لحطه یعنی به دقیقه نکشه...خشک کن با ...

برای من سشوار کشیدنی بدتر چرب میشه