دختری دوست دارمممممم.☺☻♥♥♥♦♣♠•◘○○○♥♥ خدایا شکرت وضع زندگیم روز به روز بهتر میشود.قانون جذب....زندگی عینک چوبی سبزی است که از پشت آن کاه را یونجه میبینی....♦♦♦▬☻☻☺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یک لیوان شیر- 30گرم کره- نصف لیوان آرد-سس بشامل برای تهیه گراتنها و لازانیا به کار میره.
دختری دوست دارمممممم.☺☻♥♥♥♦♣♠•◘○○○♥♥ خدایا شکرت وضع زندگیم روز به روز بهتر میشود.قانون جذب....زندگی عینک چوبی سبزی است که از پشت آن کاه را یونجه میبینی....♦♦♦▬☻☻☺
آرد با کره را تفت داده بعد شیر را اضافه میکنی تا کمی غلیظ بشه و زیاد سفت نشه توش فلفل سیاه هم بریز.
همین موادی که گلی جون گفتن اول کره و آرد رو مخلوط میکنیم و رو حرارت میزاریم تا خامیش گرفته بشه نه اونقدری که تغییر رنگ بده بعد شیر رو اضافه مکنیم و یه کمی نمک ی کم میزاریم رو گگاز بمونه از فرمی رقیق تر که شد برمیداریم سس آمادس
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
سلام بچه ها من خیلی دوست دارم لاغر بشم واسه همین کلی رژیم های مختلف رو تجربه کردم در نهایت از رژیم لاغری شفاجو نتیجه گرفتم خیلی خوبه وزنم هنوز به ایده آل نرسیده اما خیلی بهش نزدیک شده. مشاوراش همش پیگیریم می کنن و بهم برای کاهش اشتها هک برنامه و رژیم می دن. تو گوگل سرچ کنین رژیم لاغری شفا جو براتون اطلاعات بیشترشو میاره دوست داشتین یه تستی بکنین اینم لینک ثبت نامشه http://wellnessroad.ir/individual-package-register?package=diet_general&organization=diet_general_org