2777
2789
عنوان

هر کی میخواد براش آیه الکرسی بخونم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 30 پست

هرروز بگو خدایا اون بچه ای که حق الهی منه بهم بده به خواست و اراده ی خودت

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

تو هم برای من دعا کن که پسرم خوب بشه دوباره راحت شیر بخوره اشتهاش برگرده

جند روز از واکسن چهار ماهگیش میگذره ولی هنوز خوب نشده خیلی بی قراره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زهرا. لطفا به نیت سلامتی و آرامش و امنیت من و خانوادم و حل مشکل خونمون و سربازی برادرم و اینکه بتونم آزمایش و واکسنم رو سر وقت خودش و در سلامتی کامل انجام بدم و مشکلی پیش نیاد🙏🌹

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

الهی آمین عزیزم

برات به نیت 5تن و حاجت روایی ات و مامان شدنت توهمین ماه ان شاالله 5تا صلوات فرستادم. 

دعام کن چهارشنبه به امیدخدا سونو تعیین جنسیت دارم. اسمم فهیمه اس. دعام کن اول سالم و سلامت و خوشگل موشگل باشه😍😁🤭 و به لطف خدا و اقا امام زمان و مصلحت خدا همونی باشه جنسیتش که دلمه.

قربونت برم خواهری. بزودی همین دعارو از خودت ببینم اینجا. 😍

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

با اجازه اسی 

منم واسه ۵ نفر میخونم 

هر کی خواست بگه 

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹