2777
2789

برای این جراحی حتما باید پیش یه دکتر خوب رفت من خودم چون تعریف دکتر نداف کرمانی رو خیلی شنیده بودم پیش ایشون رفتم نمی تونم بگم عمل سختی نیست ولی باید مراقبت های بعد از عمل رو خیلی خوب رعایت کنی من خودم که از نتیجه عملم خیلی راضیم سینه هامم خیلی خوش فرم شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای این جراحی حتما باید پیش یه دکتر خوب رفت من خودم چون تعریف دکتر نداف کرمانی رو خیلی شنیده بودم پ ...

میزان درد بعد جراحی چقدر ؟نقاهت چه مدت ؟با وجود بچه زیر دو سال میشه عمل کرد یا سخت ؟

میزان درد بعد جراحی چقدر ؟نقاهت چه مدت ؟با وجود بچه زیر دو سال میشه عمل کرد یا سخت ؟

عزیزم میزان درد برای هر فردی با توجه به شرایط بدنی کاملا متفاوت مثلا من خودم درد داشتما ولی با مسکن برطرف میشد دوره نقاهتم خیلی طولانی نبود ولی به نظرم با دکتر در مورد این موضوع مشاوره بگیر شمارشو برات می فرستم که وقت بگیری

02122134997