2777
2789
عنوان

واقعن دیگ خسته شدم از بی محلی هاش

294 بازدید | 16 پست

امروز از صبح ک بیدار شدم قبل رفتن ب دانشگاه ب نازدم زنگ زدم گف وایسا دستم بنده زنگ میزنم منم دیدم زنگ نزد زنگ زدم دختر خواهرش جواب داد گف دستش بنده ۵ساعت دانشگاه بودم اومدم خونه پیم داده بود زنگ زدم باز گف کار دارم رفت رفت باهاش تا ساعت ۱۲پیم داد ک حالم خوب نبوده و فلان واقعن دیگ خسته شدم از رفتاراش من نگرانش میشم دلشوره و استرس میگیرم اقا بفکررخوش خوشون شه این وسط اصلا براش مهم نیس ک من چ حالی میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه؟

چند سالتونه ؟چند وقته نامزدید

اختلافی دارید با هم ؟مشکلی که حل نشده باشخ

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

اگ واقعا کار داره ک درکش کن به هرحال باید برات وقت بذاره توضیح بده جبران کنه اگ دوست داشته باشه .

تو اعتراض کن بگو ببین جوابش چیه برخوردش قانع میکنه یان 

‐من خودمم، شبیه کسی نیستم اگه می خوای مثل بقیه باشم،بقیه هستن!
اگ واقعا کار داره ک درکش کن به هرحال باید برات وقت بذاره توضیح بده جبران کنه اگ دوست داشته باشه . ت ...

من هروقت می خوام حرف بزنم میگ اگ می خوای غررغررکنی بهتره نکنی ک حوصله ندارم 

من۱۸نامزدم ۲۳ ۲ساله  تنها اختلاف مون خانوادشه

کم سن و سالید

یکم طبیعیه منطقی رفتار نمیکنید 

خانوادش با تو مشکل دارن؟

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره