2777
2789
عنوان

پولدارها

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 65 پست

پس اگ این خونه ها زندگی میکنن با این رفاه 

چرا تو فیلمایی که میسازند میفرستند برای خارجی ها تا جایزه بگیرند. 

انقد فلاکت زده نشون میدندخونه زندگیشونو😐

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
باورم نمیشه کسی که ۲میلیارد و ۲۰۰ پول داره جای خونه خریدن اجاره نشینی بالاشهر کنه چقد عجیبن ادما

خونه داره چند تا هم داره همه رو داده اجاره و یک خونه بهتر از خونه های خودش اجاره کرده.اینا اکثرن مغز اقتصادی هم دارن.حالا شاید دزد و قاچاقچی و اختلاسگر و ایناهم توشون باشه.اما بعضیاشون واقعا مغزشون واسه پول در اوردن کار میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی به پول نیست ولی فقر حتما بدبختی میاره .....من چند وقت پیش با خانمی اشنا شدم بشدت ثروتمند فقط ...

من الان ثروتمند نیستم اما افسرده ام.کاش لااقل پولدار بودم و دور اروپا میگشتم و افسرده بودم.

هیچی مثل پول نیست.

پول که باشه چیزی کم نداری🙂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

باورم نمیشه کسی که ۲میلیارد و ۲۰۰ پول داره جای خونه خریدن اجاره نشینی بالاشهر کنه چقد عجیبن ادما

عزیزم با احترام به تموم تهرونیای عزیز،تهران خیلیا همینطورند.مثلا خونه ندارند و مستاجرند ولی ماشین آخرین مدل دارند.یا مثل اینا که اسی میگه تو بالا شهر تهران خونه اجاره کردند در صورتیکه میتونند همون پولو جمع کنند و واسه خودشون خونه بخرند.

برعکس اصفهانیا(خودم).اصفهانیا اولویت اولشون خونس.اول خونه میخرند بعد میرند سراغ چیزای دیگه.خونه براشون خیلی مهمه.هم واسه خودشون هم پسرشون.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

تو هم نمی گفتی میدونستیم .یه فیلم بود مفهومش خیلی جالب بود .حدود سیصد تا طبقه وجود داشت که افراد به طور تصادفی هر روز تو یک طبقه از ساختمون قرار میگرفتن. یه آسانسوری هم میومد که تو هر طبقه می ایستاد و افراد از میز روش غذا میخوردن .طبقه صفر کلی غذای عالی و تمیز و چیدمان زیبا قرار داشت ولی هر چی می‌رفت پایین تر میز داغون تر میشد آنقدری که طبقات پایینی از گرسنگی یا همدیگه رو میخوردن یا می‌مردن و تازه طبقات بالایی رو غذا تف میکردند تا کثیف برسه به پایینی ها .یکی از کارکنان این سیستم می‌گفت به اندازه همه افراد سیصد طبقه غذا هست ولی به خاطر طمع طبقات بالایی چیزی به پایینیا نمی‌رسه .حالا من نمی‌خوام بگم ثروتمند ها مشکل دارن. مشکل از سیستم اقتصادی فاسده که فقط یه عده فرصت رشد دارن و اکثر جامعه باید برده همون یک عده معدود باشن 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

اتفاقا یکی همین مدلی میشناسم خونه داره  ولی تو خونه خودش زندگی نمیکنه.ولی بالاشهر رهن و اجاره کرده به نظرم به خاطر اینه که هم بچش تو محیط خوبی زندگی کنه و بزرگ بشه.هم بالا بهتر هم میشه احتمالا پول درآورد 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
تو هم نمی گفتی میدونستیم .یه فیلم بود مفهومش خیلی جالب بود .حدود سیصد تا طبقه وجود داشت که افراد به ...

من یه فیلم این مدلی دیدم تو یه قطار بودن هر چی به واگن اخر نزدیک میشدن فقر و بدبختی بیشتر. میشد تو لجن و کثافت بودن برعکس واگن های جلویی غرق  در شادی و غذاهای خوب 

اخر فیلم واگن های اخر جنگیدن و رسیدن ب واگن جلویی ولی همهشون مردن

من یه فیلم این مدلی دیدم تو یه قطار بودن هر چی به واگن اخر نزدیک میشدن فقر و بدبختی بیشتر. میشد تو ل ...

اونو منم دیده بودم .ولی این یکی مفهومش خیلی جالب تر بود .