2777
2789
عنوان

پولدارها

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 65 پست
باورم نمیشه کسی که ۲میلیارد و ۲۰۰ پول داره جای خونه خریدن اجاره نشینی بالاشهر کنه چقد عجیبن ادما

اغلب درآمد دلاری دارن. مثلا این خانواده همسر خارج از کشور بود و درآمد رو میفرستاد به زنش ایران. یا اونها صادرات میکنن. در کل درآمد ریال نیست غالبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای نبی، کارآفرین، اومده بود محفل داستان زندگیش رو گفت جالب بود  بسیار پولدار بود و به پوچی ...

یک در هزار اینطور که میگید میشه. 

هر بار میرم و میگم پولدارتر از این دیگه نمیشه😄

ولی خدا پولدارتر و شادترش رو بهم نشون میده

اینبار رفتم باغی که زمین فوتبال داشت

تمام وسایل بازی مثل پارک رو داشت

از این سرسره پیچی ها الی آخر

یه ست کامل 

فکر کنم محوطه سونا استخر سرپوشیدش هزار متر بود

چون یک طبقه کامل استخر بود

دیواره های کابین آسانسور داخلیش از انگار از چوب حکاکی شده بود

یه ویلای تریبلکس بی نظیر

من اشپزخونشونو نتونستم تصور کنم سینکشو ک گفتی روی جزیرس ینی چجوری؟؟

جزیره همون اپن که از همه طرف بازه

سینک ظرفشویی روی اون بود

البته الان که فکر میکنم اون خونه جزو ساده ها بوده😄

منم تو مشهد دو نفر از این افراد میشناسم 

یکیشون دوست خانوادگی

اون یکی هم فامیل دور 

ما خودمون وضع مالیمون خوبه ولی در برابر اینا احساس میکنم هیچی نداریم 🥺

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

شکاف طبقاتی در ایران قابل مقایسه با هیچ جا نیست

شکاف نیست 

یک گسل عمیقه که این طرفیا اون طرفیا رو نمیبینن😂😐

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

انشالله خدا بهت راهی نشون بده بهترینش رو به دست بیاری

ممنون عزیزم ❤️

انشالله برای همه

اینا حتما ننه و باباهاشون کاره ای هستن که خودشان بیکارن با سی سال سن ؟؟؟؟؟ یک عده هم دکتر متخصص و ت ...

باورت میشه خیلی خیلی کم پیش میاد پزشک باشن

خونه پزشک هم رفتم ولی متاسفانه یک دهم خونه جوونهای پولدار نبوده

یه بار از دوست یکی از این خانواده پولدارها پرسیدم

فلانی کارش چیه که توی این سن وضعش انقدر خوبه

گفت بپرس باباش چی کاره بوده

هر چی دارن از ارث  دارن

اینقدر نگید پول خوشبختی نمیاره !من همه مشکلاتم دقیقا با همین پولی که خوشبختی نمیاره حل میشه

یعنی یه دونه مشکل حل نشده هم برام نمیمونه

اینقدر نگید پول خوشبختی نمیاره !من همه مشکلاتم دقیقا با همین پولی که خوشبختی نمیاره حل میشه &nb ...

دقیقا منم .این حرفا همش شعاره 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
من یه فیلم این مدلی دیدم تو یه قطار بودن هر چی به واگن اخر نزدیک میشدن فقر و بدبختی بیشتر. میشد تو ل ...

فیلم تایتانیک هم طبقات بالایی اشراف بودن و طبقات پایینی کشتی افراد کارگر و فقیر و بی پول.و دست اخر هم بیشتر اشراف نجات پیدا کردن.اما  واسه طبقات پایینی دیگه قایق نجاتی نمونده بود و همه غرق شدن