2777
2789
عنوان

پولدارها

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 65 پست
یعنی بی پولها خوشبختن پولدارها خوشبخت نیستن؟

خوشبختی به پول نیست ولی فقر حتما بدبختی میاره .....من چند وقت پیش با خانمی اشنا شدم بشدت ثروتمند فقط سه ماه تابستان تور اروپا بودن و من استوری هاشو میدیدم و بعدا فهمیدم در حد همینی هستن که این خانم تاپیک گذاشته ولی والا اونهم همش حرص و جوش داشت و افسردگی داشت غم داشت .....واقعا خوشبختی به پول زیاد نیست راحتی میاورد ولی خوشبختی ی چیز دیگه است خیلی از ادمهای خیلی ثروتنند دنیا به پوچی رسیدن و خودکشی کردن ......ولی فقر زیاد هم واقعا بدبختی میاره ....تن سالم دل خوش خیلی مهمه ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که مسلم هست  دارایی یه زوج جوون از پدر مادرش هست نه افسردگی نمیگیرین خیلی هاشون هم مذهبی ...

من هیج وقت حسرت اینهارو نمیخورم ......بدون هدف فقط دنبال خوش گذرانی و پول خرج کردن ....خود من ی مدت پشت هم خرید میکنم بعد حالم بهم میخوره از خرید کردن مثال میزنم البته .....یا وقتی کاری نیست انجام بدهم داغون میشم 

خوشبختی به پول نیست ولی فقر حتما بدبختی میاره .....من چند وقت پیش با خانمی اشنا شدم بشدت ثروتمند فقط ...

اون که بله خوشبختی مهمه ولی این دوره و زمونه پول داشتن حداقل ۹۰ درصده خوشبختیه. بی پولهام قانعن به بی پولی دنبال پول نمیرن دلخوشی الکی دارن وگرنه کیه که از پول و رفاه بدش بیاد 

عزیزم همه جور ادمی هست کسانی هم هستن خونه ۲۰ متری مستاجر ته شهر هستن شبها شام نمیخورن ....ولی مهم خو ...

بله خوشبخت هستن

البته که نباید خودمون رو گول بزنیم بیماری ، بدبختی، اختلاف بین زوجین برای پولدار و فقیر هر دو هست

ولی آدم مرفه راه های بیشتر و راحت تر و زیباتری برای شاد شدن دارن

اتفاقا من بخش خوشبختیشون رو همش دارم می‌بینم

بله خوشبخت هستن البته که نباید خودمون رو گول بزنیم بیماری ، بدبختی، اختلاف بین زوجین برای پولدار و ...

درسته ولی شما یک قسمت میبینی فقط .....منم گفتم فقر مساوی با بدبختی ولی اینها هم نمیتوانیم بگوییم واقعا خوشبختن چون ما انسانیم و روح پیچیده ای داریم ...نمیدانم شما باهاشون دوست هستید یا نه .....عمه من بسیار ثروتمند ولی خانم سنتی ولی بنظر من خوشبخت نیست باوجودی که همه جا میره سفر ولی فقط درد بیپولی نداره ....من انسان اگاه شاد مسئول هدف دار و پولساز خوشبخت میبینم نه کسی که بیکار و بی عار فقط پول خرج میکنه 

ادم دو روز رستوران میره روز سوم دلش غذای ساده میخواد ...

ببخشید شما رفتین و کشورهای دیگه رُ دیدین و مدتی اونجا زندگی کردین؟؟؟ 

شما چرا بهتون فشار اومد؟

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
فشار نیومد.چرا فشار بیاد.چی به من می رسه یا از من کم میشه.ولی مردم نرفته و ندیده نظر میدن.اول برید ز ...

چشم!

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
عزیزم همه جور ادمی هست کسانی هم هستن خونه ۲۰ متری مستاجر ته شهر هستن شبها شام نمیخورن ....ولی مهم خو ...

عزیزم این باور غلطیه ک تو ذهن افراد کم بضاعت کردن فکر میکردم خیلی وقته بساط این دلداریای الکی جمع شده باشه چه خوب ک آدم خودشو گول نزنه شما بهترین همسر و داشته باشی پول و بدهی قسط نمیزاره حتی لحظه ای ذهنت سمت این خوبیا بره این فانتزیارو باید ریخت دور عشاق هم در برابر بی پولی به سطوح میان

اگر فکر میکنی کسی م تو خونه 20متری و بدون شام خوشحاله پس دیگه حرفی نمیمونه

عزیزم این باور غلطیه ک تو ذهن افراد کم بضاعت کردن فکر میکردم خیلی وقته بساط این دلداریای الکی جمع شد ...

شما متوجه منظور من نشدی ....منظورم این بود شما داری سبک زندگی ده درصد جامعه میگی و حسرت میخوری ولی شاید ده درصد خیلی خیلی فقیر باشند و خوب معلومه حس بدی ولی تن سالم و امید ازهمه چی مهم تره ..و سوالم این بود که این زوجی که میگی آیا کاملا سلامت جسمی دارن ؟ آیا با هم خوشحاللن ؟ 

یکی از بستگان من بسیار ثروتمند ولی دو سال پیش چنان افسردگی گرفته بود که یک سال ازخونه بیرون نیامده بود ....این ‌زوجی که گفتی واقعا شاید ده درصد از جمعیت باشن