2777
2789

بهزیستی مشاوره رایگان میده ۱۴۸۰زنگ بزن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

سلام با 1480تماس بگیرید فکر کنم رایگانه ماله بهزیستی 20 زمان صحبت دارید جمع بندی حرف بزنید... اولش هم میتونید در ارتباط با هزینه بپرسید 

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا رایگانه شما امتحان کردین تاحالا خوب بوده؟

بله.. تو مواقع ضروری کمک میکنه و در کل اگر لازم باشه میگن با روانپزشک یا مشاوره بیرون در ارتباط باشید

🌼  خدا جونم یه نظر بهم بنداز.. 🙏🏻   🌼    خیییلی صدات کردم، یه جاهایی معجزه کردی شکرت، 🙏🏻اما ۱۵ ساله یه دعا کردم جوابم رو ندادی.چررررااااااادوست داری همش صدات کنم صدات میکنم 🦋اما بگو جانم،میشنوم ،،بگو تاآروم بگیرم 😭خداجونم قول میدم جوابمو دادی، نرم پشت سرمم نگاه نکنم 💚💚💚💚  من با اعجاب منتظر غیرمنتظره های شما هستم   ، بار الهی💚💚💚💚🦋🦋🦋🦋🌹🌹میدونم هستی، داری گوش میدی،خدایا باز هم قدرتت رو نشون بده.. 
واقعا رایگانه شما امتحان کردین تاحالا خوب بوده؟

بله وقتی شوهرم هزینه نداد مجبور شدم زنگ بزنم ولی اگه گارد نگیریم مشاورهخوب میدن من همیشه زنگ میزنم اگه قانع نشدم دوباره زنگ میزنم یه کد دیگه وصل میشه حرف میزنم ببینم راه حل کدوم بهتره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

کد که نمیخواد بزنی؟

نه با تلفن ثابت زنگ بزن 

کد که نمیخواد بزنی؟

والا تهران  هستیم نه . اگرم نتونستید از 118 بپرسید البته اگر کد خواست و شهر دیگه ایی بودید