اگه وسایلشو داشته باشی تافی خیلی راحته.شکر و عسل و کره و خامه همه رو ازش مساوی میریزی تو قابلمه میزاری رو حرارت معمولی.هم میزنی کامل که حل شد و رنگ کرم شد زود میریزی تو ظرف چرب.بعد برش میدی.خیلی خوشمزه میشه.ولی اگه نداری اونارو شکر یا پودر ثندو بریز تو تابه من توش کنجد هم میریزم خوشمزه میشه.بعد زیرش خیلی ملایم باشه که نسوزهروغن هم باید بریزی وقتی از کناره هاش شروع به ذوب شدن کرد یواش یواش هم بزن که نسوزه.ولی دقیق تر میخوای تو گوگل بزنی میاره