2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کتکمون زد چی

بزنه. ميرم شكايت ميكنم. البته خودم كاراته كارم. بلانسبت گه ميخوره منو بزنه.بهتر از اينه كه سكوت كنم بخواد هر غلطي داش ميخواد بكنه 

تو هم اول برن به اونجاش بعد مثه چي بزنش. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بزنه. ميرم شكايت ميكنم. البته خودم كاراته كارم. بلانسبت گه ميخوره منو بزنه.بهتر از اينه كه سكوت كنم ...

آخه داداشم میگه لگد به اون ناحیه بیضه اصلا درد نداره چون پای خانما ضعیفه هیچوقت نمیتونه اون درد رو ایجاد کنه 

آخه داداشم میگه لگد به اون ناحیه بیضه اصلا درد نداره چون پای خانما ضعیفه هیچوقت نمیتونه اون درد رو ا ...

داداشت الكي ميگه. اون قسمت خيلي حساسه. يعني ضربه ساده بخوره مردا از درد به فلك ميرن. وايي به حال اينكه محكم بزني. حتي ممكنه باعث ناقص شدنشون هم بشه. 

داداشت چرت ميگه

چجوری بزنم که خیلی دردش بگیره نتونه از جاش پاشه تلافی کنه

هيچي. محكم بزن. با لگد. همون موقع ميوفته. 

ولي اينكه اگه اون بره شكايت كنه و ديه داشته باشه و حق به كي بدت اينا نميدونما. ولي من واسم مهم ني. 

ميزن اش و لاشش ميكنم

اینکه میگن ممکنه از شدت درد غش کنه درسته؟

اره. 

خب چون خيلي درد ميكنه. 

پسرا يه بشكن جلو اونجاشون بزن،طبق سيستم طبيعي بدنشون واكنش نشون ميدن واسه دفاع. خودشونو عقب ميكشن. 

ديگه فكر كن محكم بزني 

حساس ترين نقطه بدنشونه

همون لحظه غش میکنه یا به مرور بعد اینکه زدی؟

نميدونم عزيزم😂من كه دقيق نميدونم. 

ولي ميدونم ميوفتن زمين و از درد مثل مار به خودشون ميپسچن. يا انگشت شستشونو فوت ميكنن

نميدونم عزيزم😂من كه دقيق نميدونم. ولي ميدونم ميوفتن زمين و از درد مثل مار به خودشون ميپسچن. يا انگش ...

ولی خیلی حال میده فکر کن طرف اومده اذیت کنه و مزاحم بشه بعد یهو تا به خودش بیاد میبینه از حال رفته از شدت درد 😂😂😂😂

قیافش دیدنیه