2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوتاش هم به دارایی بابا هم به دارایی دختر ، تحصیلات دختر اگه پسره خودش تحصیل کرده باشه دیدم که براشون مهمه به ظاهر دختر خب خیلی براشون مهمه قد دختر هم مهمه وزن زیاد اهمیتی براشون نداره تا جایی که دیدم اخلاق و بقیه چیزا 

به دوتاش هم به دارایی بابا هم به دارایی دختر ، تحصیلات دختر اگه پسره خودش تحصیل کرده باشه دیدم که بر ...

اگه طرف خیلی وضع مالیش عالی باشه

اخلاق و رفتارشم همینطور و تک فرزند باشه

بنظرتون چی خیلی براش مهمه؟

کارش آزاد باشه تحصیلاتشم همون دیپلمعه

اگه طرف خیلی وضع مالیش عالی باشهاخلاق و رفتارشم همینطور و تک فرزند باشهبنظرتون چی خیلی براش مهمه؟کار ...

ببین عزیزم کسی که پولدار باشه خب براش مهمه دختره هم پولدار باشه و با ی دختر هم سطح خودش ازدواج می‌کنه رمان و سریال ترکی که نیس ❤️🫂

آره ۲ مورد دیدم که به شدت وضعیت مالی خانواده همسر براشون مهم بود چون خودشون از خانواده های سطح پایینی بودن. نمیدونم چرا اسم هردوشون هادی بود. نسبت به این اسم بدبین شدم

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین عزیزم کسی که پولدار باشه خب براش مهمه دختره هم پولدار باشه و با ی دختر هم سطح خودش ازدواج می‌کن ...

ولی خوب اون وضع مالی رو میگم چقدر براش مهمه؟

یعنی حتما هم سطح خودش باید باشه؟

میدونم واقعا...