2777
2789

سلام بچه ها 

واقعا خستمون کردن 

دوتا دوست داریم از سره این جریانات هی چیز میز میفرستن و .‌‌.. بهشون گفتیم نفرستن تو گروه همینجوریشم همه جا خبراش هست حالمون بد میشه گوش که ندادن هیچ تازه طلبکارم هستن که تو نمیخوای بفهمی اینا چیکارن و‌‌‌... ی سره هم برای اکثره بلاگرا غصه میخورن

واقعا کلافمون کردن 

بنظرتون با اینا چه برخوردی باید کرد خیلی سعی میکنیم (منو چنتا دیگه از دوستام) که جوابشونو ندیم تا بحث راه نیوفته اما متاسفانه نمیفهمن😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی اکیپ بودیم بخدا از موقعه این جریانات ی جور رفتار میکنن که انگار تقصیره ما بوده

دیونه ان خداییش بعضیا منکه تو این سه ماه هیچ نظر خاصی تو اینستا ندادم یه عده جو گیرن 😂ول کن بابا بخدا امنیت نداریم یه خیابون بریم امنیت نداریم یه پیاده روی شبونه بریم عنترا با عنتر بازیاشون مردم با ترس در یه میوه فروشیم میرن

دیونه ان خداییش بعضیا منکه تو این سه ماه هیچ نظر خاصی تو اینستا ندادم یه عده جو گیرن 😂ول کن بابا بخ ...

بخدا الان ی جوری به باحجابا نگا میکنن که (از جمله خودم) 

واقعا انشالله هر چی خیره اتفاق بیوفته

بخدا الان ی جوری به باحجابا نگا میکنن که (از جمله خودم)  واقعا انشالله هر چی خیره اتفاق بیوفته

فقط یه دکمه رو میزنن کپی میکنن میفرستن دیگه نمیگن شاید با همین کار من یکی یه جایی جونش گرفته بشه بخاطر همین کار من  اصلا نمیبینن این خبر صحت داره نداره میگن چرا میاید تو برنامه ای که فیلترش کردین😂خب لامصبا شما چرا با نت کشورتون میرید تو اون برنامه اگه قراره ادم اینجور فکر کنه خب شما هم دارید با نت کشورتون به کشور خودتون ضربه میزنید هیچ کشوری به اندازه کشور ما فکر نکنم انقد ازاد باشه  که مردمش و بازیگراش کشور رو از نظر امنیت داغون کنن هیچی هم میگن بهشون نگید  هر چی هم میشه میگن جای فلانی در زندان نیست حالا کافیه خودشون یکی بزنه زیر گوششون میگن چرا نمیگیرن بندازنش زندان😂😂😂بابا بخدا یه عده عقل درست درمونی ندارن کسیم دیگه ازشون انتظاری نداره جز یه افراد مثل خودشون