2777
2789

دوستان کسی میدونه چیکار کنم که باطل بشه ، چکاری انجام بدم که دیگه هیچ کی نتونه دعام کنه . حرز امام جواد هم دارم ولی انگار اثری نداره برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعایه باطلی و حصار منم داشتم با بدبختی باطل شد .این هم الکی میگن بیشترشون باید ادم مطمعن پیداکنی

اخه خودم با چشم‌خودم دارم میبینم . باورت میشه خاستگار زیاد دارم و منم هیچ مشکلی ندارم ولی پای خاستگارام‌ ب خونه نمیرسه ، یهو غیب میشن و...

نماز بخون

هرروز دست بزار رو سرت سوره فلق ناس بخون

چهارگوشه خونتو‌نمک ایت الکرسی بزار

تو بالشتت سنجاق بزار

توی اتاقت قران بزار

__

بعدام من اخرین باری که فامیلامون ازدواج کردن رو یادم‌نمیاد

بخت اونارو هم بستن ؟

گرونیه بیکاریه

منطقیه ک خواستگار نباشه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

چند بار بردم ولی انگار طرف تمدید میکنه ، خودم میدونم کیه که برام دعا میکنه

پس ۴۵روز دعای بقره بخون

اگر طلسم داشته باشی

استفراغ زردمیکنی ودچار سردرد شدید میشی

خواب اینامیبینی

بعد تموم شدن ختم 

هرروز صدتا ایه قران بخون ک دیگ طلسم روت کارنکنه

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

پس ۴۵روز دعای بقره بخوناگر طلسم داشته باشیاستفراغ زردمیکنی ودچار سردرد شدید میشیخواب اینامیبینیبعد ت ...

جدی اخه من ۴۰روز بقره گوش دادم فقط حالم بدمیشد

اولین کاربریم مال سال ۹۸😇 و بعد اون ۳بار تعلیق شدم🙃

نماز بخونهرروز دست بزار رو سرت سوره فلق ناس بخونچهارگوشه خونتو‌نمک ایت الکرسی بزارتو بالشتت سنجاق بز ...

مرسی عزیزم از راهکارهات حتما انجام میدم .

اخه ازدواج فقط یه جنبه از زندگیمه ، زندگیمو تعریف کنم همه میگن معلومه طلسم شدی و سنگینی داری

پس ۴۵روز دعای بقره بخوناگر طلسم داشته باشیاستفراغ زردمیکنی ودچار سردرد شدید میشیخواب اینامیبینیبعد ت ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم . خدا کنه جواب بده حتما برات دعا میکنم 

فدات

ان شاء الله زودی مشکلت حل شه

فدات

ان شاء الله زودی مشکلت حل شه