2777
2789
عنوان

حاملگی

128 بازدید | 11 پست

من سقط داشتم سه ماه پیش چند بار رابطه محافظت نشده داشتم الانم ازپریم ۴ روز گذشته نوک سینمم امشب درد گرفته ممکنه دوباره باردار باشم هیچ روش خونگی نیست ببینم هستم یا نه بی بی چک ندارم کنجکاوم بدونم هستم یا نه

دوس داری باشی؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیبی نداری بزنی؟

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

نه ندارم فردام نمیتونم کسی نیست بچمو نگه داره میمونه برای پس فردا

بچت چندوقتشه ؟؟؟

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم

اسفند دوسالش میشه

من اختلاف سنی بچه هام کمه درسته سخته اما انقدر خوبه همبازی میشن .

زودتر اقدام کن .

من اختلاف سنی بچه هام کمه درسته سخته اما انقدر خوبه همبازی میشن . زودتر اقدام کن .

چند وقته اختلافشون منم خیلی دوس دارم اگه بچم سقط نمیشد دقیقا اسفند به دنیا میومد و اختلافشون دو سال بود ولی قسمتم نبود و قلبش واستاد 

چند وقته اختلافشون منم خیلی دوس دارم اگه بچم سقط نمیشد دقیقا اسفند به دنیا میومد و اختلافشون دو سال ...

اختلافشون ۲سال و ۷ ماه .

باورت میشه الان پشیمونم که چرا زودتر نیاوردم باز .

دوتا دخترن ...بخدا همجنس خیلی بهتره .تو عروسی،مهد ،مدرسه،باشگاه همه جا باهمن ....خیالت جمع اونوقت 

حالا انشالله هرچی دوست داری همون بشه.تصمیمت درسته

اختلافشون ۲سال و ۷ ماه . باورت میشه الان پشیمونم که چرا زودتر نیاوردم باز . دوتا دخترن ...بخدا همج ...

اللهی خدا حفشون کنه منم همیشه دوس داشتم بچهام تقریبا اختلاف سنیشون کم باشه ایشالله که هرچی خیره برام پیش بیاد