2777
2789

۳روز پیش عصری عموی همسرم فوت کرد بعد همسرم رفت سرخاک ....منم با بچه ۹ماهم با پدر و مادرم شب رفتیم چون یه ساعتی راه بود منم خانوادش زن عمو، دختر عمو  پسر عموهاشو دیدم تسلیت گفتم پسرم خیلی گریه کرد وحشت کرد صدای گریه و شیون زاری .....اومدیم شب خوب نخوابید جمعه یعنی فرداش مراسم بود ناهار...دیگه بچه می‌ترسید من نرفتم خونه موندم همسرم اونجا بود

حالا برادر شوهرم زنگ زدم تسلیت بگم خدا رحمت کنه عموت رو....برگشته میگه چرا نیومدی باید میومدی چند تا حرف دیگه میگم من اومدم شب دیدمشون تسلیت گفتم ... بنظرتون همون کافی نبود شب رفتم...بخاطر ترس و وحشت بچه نرفتم در ضمن اسهال هم بود بچم .... چندتا حرف دیگه من خیلی ناراحت شدم واقعا 😥😥

حق با برادرشوهر یا من؟

شما

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

حق با شماست عزیزم

همون یک بار رفتی با بچه کوچیک کافیه تو این هوای سرد

توجه نکن به برادر شوهرت

❤️بعد از دو تا سقط و ناباروری خدا دو تا پسر ناز بهم داد🙏🌹دعا کنید خدا به همه منتظرا فرزند سالم و صالح عطا کنه. کاربری قبلیم ترکید از سال 98 عضو بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با شماست عزیزم همون یک بار رفتی با بچه کوچیک کافیه تو این هوای سرد توجه نکن به برادر شوهرت

هیچی بهش نگفتم گفتم حق با شماست آخه اخلاقش جوریه که نمیشه باهاش حرف زد....گفتم بزار تموم کنه حرفش ...گفتم حق با تو تمام

حق با شماست.و با توجه به شرایطت از شما توقع بی جا داشتن.شما فقط برای همسرت توضیح بده و حرف های بقیه رو اهمیت نده.یا اصلا وقتی خانواده صاحب عزا رو دیدی برای اون ها هم یه توضیح کوچیک بده که سوتفاهم نشه.برادر همسرت اصلا به توضیح نیازی نداره.و اهمیت به رفتارش نده.

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️

حق با شما هست ولی مشخصه خانواده همسرت فرهنگ سنتی و بسته ای دارن . به نظرم مثلا بچه رو در حد نیم ساعت یکساعت بسپار به مادرت برو یه حضوری نشون بده برگرد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگه مشکلی پیش اومد بگین همسرتون حرف بزنه. 

همسرم متاسفانه بهش گفت گفتم بیا نیومده دیگه حالا بیا گوشیو بدم به خانم بهت تسلیت بگه .... الانم یه ساعته با همسرم بحث کردیم گریه کردم...گفتم پشتم واینسادی....گفتم بهش میگفتی من گفتم نیا دیگه جرات نمی‌کرد به من اینو اون بگه