2777
2789
عنوان

بیایید تعریف کنم چیشد بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
من مورد دیدم طرف برادرش فوت کرد چون حال روحی زنش رو میدونست، بهش گفت تو نیا خاکسپاری! اینکه دیگه عمو ...

دم همچین مردی گرم که پشت همسرش وایمیسته و حمایت میکنه ....همسر من باید دهنشو میبست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دم همچین مردی گرم که پشت همسرش وایمیسته و حمایت میکنه ....همسر من باید دهنشو میبست

متاسفانه مشکل از همسرت و سکوت شماست اینکه گفتی حق با شماست ادامشم میدادی که بچه اسهال بود وگرنه میومدم نه که مثل همسرت مظلوم باری در بیار و سکوت اختیار کنی

عزیزم آروم ک شدین هر دوتون،بهش بگو من ب خاطر بچه ای نیومدم ک مال هردو مونه،بهش بگو ازت توقع دارم اینجور مواقع هوای مارو داشته باشی،بچه ای ک گلاب ب روت اسهاله حتی تو خونه هم ب زور میتونی نگهداری کنی نکه ببری وسط مراسم عزاداری،اما گلم حالا ک شوهرت پشتت نبود کاش خودت ب برادرشوهرت میگفتی من خودم ب خانم های صاحب عزا زنگ میزنم و بهشون میگم شرایطم چطور بوده،شما نگران نباش،تا بفهمه این خاله زنک بازیا ب اون نیومده

متاسفانه مشکل از همسرت و سکوت شماست اینکه گفتی حق با شماست ادامشم میدادی که بچه اسهال بود وگرنه میوم ...

گفتم بچه اسهال بود هر یه ساعت اسهال میکرد میگه که به هر حال باید میومدی مای بیبی می‌زدی ...حالیش نبود....نه بابا بااین نمیشه حرف زد حرف حرف خودشه....همسرم باید می‌گفت که نگفت....همون از همسرم سوءاستفاده کرد 

عزیزم آروم ک شدین هر دوتون،بهش بگو من ب خاطر بچه ای نیومدم ک مال هردو مونه،بهش بگو ازت توقع دارم این ...

همون آفرین حرف خوب شما زدی خاله زنک هست... ولی خیلی ناراحتم کرد خدا جوابش بده انشاالله....من احترام گذاشتم زنگ زدم ولی این منو ناراحت کرد

همون آفرین حرف خوب شما زدی خاله زنک هست... ولی خیلی ناراحتم کرد خدا جوابش بده انشاالله....من احترام ...

ب نظر من تحت تأثیر حرفهای بقیه ست،و گرنه بخدا من مردی رو ندیدم اصلا دقت کنه ببینه کی اومده تو مراسم کی نیومده،اما شما اگر تونستی ی تماسی چیزی با صاحب عزا بگیرین و عذرخواهی کنین ک اگر دوباره این آقا بحث رو کشید وسط،بگین بنده برای خود خانم ها توضیح دادم و می‌دونن شرایطم چطور بوده 

ب نظر من تحت تأثیر حرفهای بقیه ست،و گرنه بخدا من مردی رو ندیدم اصلا دقت کنه ببینه کی اومده تو مراسم ...

اره اینم هست ،،شاید کسی دنبال من حرف زدن اینم خودش کاسه داغ تر از آش دیده ....۵شنبه شب رفتیم جمعه مراسم بود نرفتم حالا امروز میریم خونشون دیگه زنگ نزدم