2777
2789

اومدم یه سریال کره ای دانلود کردم و دیدم.

دو روزه دارم گریه میکنم. شبیه افسرده ها شدم. با اینکه تموم شد همچنان موزیک غمگینش و صحنه هاش همش جلو چشممه . بعضی از فیلما عشقو توش اینقد رویایی نشون میده که دلت نمیخواد دیگه برگردی به دنیای واقعی 

بگل.../♡

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیال پردازی درسته؟استعداد بازیگری داری برو تست بده

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....
اره به شدت . ولی اصلا استعداد بازسگری ندارم . قیافشم ندارم البته😅😅

داری گلم مطمئنم برو حالا تست بده 

با افتخار آرمی هستم❤یه دختر هفت ساله دارم که عاشق بی تی اس و من اینجوری تربیتش کردم همه میگفتن گناهه تربیت دخترت خراب میشه...اما من گوش نکردم گذاشتم خودش علاقشو انتخاب کنه دخترم الان عاشق کوکی هستش....بعضی وقت ها با هم میشینیم انیمه هایی که مناسب سنش هستند رو نگاه می کنیم بعضی وقتا باهم چالش میگیریم بعضی وقت ها هم گند میزنیم به آشپزخونه و چند تا چیز و باهم مخلوط می کنیم و یه ترکیب سمی به وجود میاریم تازه هر چهارشنبه مسابقه مد داریم من اینجور مادری هستم شاید تربیت من واستون بد باشه ولی من نمیتونم بچمو افسرده بار بیارم مثل خودم...خواب بودم بیدار شدم خسته بودم شاداب شدم گریه کردم....کردم‌...کردم انگار که درست نمی‌شود!!!!مشترک گرامی این کاربر غمگین است به حرف هایش توجه نکنید....

هر بار اینو به خودم میگم و بیش از پیش هر فیلمی رو میبینم ....هاهاها ...

من با فیلم رشته ی خیال،لالا لند ،لیدی برد ،قوی سیاه و ... همین بودم ...کلا غرق فیلم شده بودم ! و تا یک هفته درگیرش بودم😑کلا با دیدنشون دنیام میشه ،دنیای فیلما😶

یه فیلم به شدت طنز و خنده دار کره ای معرفی میکنم برو ببین بشوره ببره.باورت نمیشه این فیلم خنده دار ترین فیلمی بود که به عمرم دیدم.با اینکه فیلم کره ای زیاد نمی‌بینم این فیلم تمام دقایقش خنده دار بود.اسمش extreme job هست😂برو ببین کیف کن و دو ساعت رو کامل از ته دل قهقهه بزن😂😂😂

ب این فک کن ک پشت صحنه بازیگرا دارن میخندن حال میکنن ب شوورشون پیام میدن باهم بحث میکنن و اصلنم مهم نیس براشون فیلم🦦🦦🤌🤌

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱

تو با فیلم اینجوری میشی، من با کتاب تا ی هفته خوابشون میببنم و با اون حس زندگی میکنم

این شهر همه در پی حرفند و حسودند اهسته و پیوسته و کم کم   بغلم کن🌿🥹🌙                                                            شازده کوچولو:  این راز منه. خیلی سادست تو فقط با قلب می تونی چیزی را به درستی ببینی چیزی که واقعیه با چشم دیده نمی شه✨💙🌱