nika_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 589 عنوان ایه الکرسی 8855 بازدید | 22 پست سلام دوستان عزیزم بیاید از معجزه های آیه الکرسی بگید لطفا کسی که واقعا معجزشون دیدن حتما اینجا بگن♥️♥️ 1401/09/19 | 23:17 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلب_ققنوس عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3309 من تازه باردار شدم هرروز برای جنینم میخونم انشالله که ب احترام ایه الکرسی سالم باشه خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
gad5 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 1698 من تازه باردار شدم هرروز برای جنینم میخونم انشالله که ب احترام ایه الکرسی سالم باشه انشاءالله خدا حفظش کنه براتون برای منم دعا کن باردار بشم برای مادر شدنم دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنید الهی هیچکس آرزوی داشتن اولاد به دلش نمونه الهی آمین🌹
nika_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 589 من تازه باردار شدم هرروز برای جنینم میخونم انشالله که ب احترام ایه الکرسی سالم باشه کار خوبی میکنی عزیزم مطمئن باش انشالله سالم تو بغلت میگیری اتفاقا منم باردارم . چن هفتتونه
قلب_ققنوس عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3309 انشاءالله خدا حفظش کنه براتون برای منم دعا کن باردار بشم به امید خدا میشی انشالله به زودی عزیزم بسپار ب خود خدا فقط خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
قلب_ققنوس عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3309 کار خوبی میکنی عزیزم مطمئن باش انشالله سالم تو بغلت میگیری اتفاقا منم باردارم . چن هفتتونه تازه ۶ هفتم هنوز نرفتم سونو استرس دارم شما چند هفتتون خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
nika_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 589 انشاءالله خدا حفظش کنه براتون برای منم دعا کن باردار بشم انشاالله میشین من از ایه الکرسی خیلی معجزه ها دیدم حتما برای بار اری هرروز چن تا ایه الکرسی بخونید ونیت کنید هروق باردار شدین ۱۰۱ تا ایه الکرسی بخونید ینی یه تسبیح
nika_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 589 تازه ۶ هفتم هنوز نرفتم سونو استرس دارم شما چند هفتتون من ۱۵ هفته و ۳ روزم عزیزم . استرس چی دارین چرااسترس!!
قلب_ققنوس عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3309 من ۱۵ هفته و ۳ روزم عزیزم . استرس چی دارین چرااسترس!! هنوز باورم نشده باردارم چهارشنبه قراره برم سونو استرس اونو دارم همش میکم خدا کنه سالم باشه و قلبش تشکیل شده باشه ...اخه علائم چندانی هم ندارم خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
nika_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 589 هنوز باورم نشده باردارم چهارشنبه قراره برم سونو استرس اونو دارم همش میکم خدا کنه سالم باشه و ... نگران نباش منم تا دوماه علایمی نداشتم . اون طبیعیه ربطی ب علایم نداره
nika_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 589 هنوز باورم نشده باردارم چهارشنبه قراره برم سونو استرس اونو دارم همش میکم خدا کنه سالم باشه و ... ازمایش خون دادین بتاتون چند بود ؟
قلب_ققنوس عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3309 ازمایش خون دادین بتاتون چند بود ؟ بله روز سوم تاخیرم ۱۵۰ سه روز بعدش شد ۵۰۶ خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
nika_khanom مدیر استارتر عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 589 بله روز سوم تاخیرم ۱۵۰ سه روز بعدش شد ۵۰۶ خوبه نگران هیچی نباشید من دکترم خیلی خوبه تحصیلشو توامریکا گرفتن واقعا کارش عالیه . بمن خیلی توصییه کرد استرس نداشته باشم میگه از استرس خیلیا چیزا بوجودمیاد اینک شده ازاسترس جنین .... بخاطر اون منم به شما میگم استرس نداشته باشید اونو خدا خواسته داده پس مطمئن باش خودش مواظبشه سالم میزاره بغلت انشالله فکرای منفی ازخودت دور کن ❤️
قلب_ققنوس عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 3309 خوبه نگران هیچی نباشید من دکترم خیلی خوبه تحصیلشو توامریکا گرفتن واقعا کارش عالیه . بمن خیلی توصییه ... چشم همه ی سعی ام رو میکنم برام دعا کن عزیزم خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
elll عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 716 خوبه نگران هیچی نباشید من دکترم خیلی خوبه تحصیلشو توامریکا گرفتن واقعا کارش عالیه . بمن خیلی توصییه ... دکترت کیه عزیزم