2777
2789
عنوان

نمیدونم بینیم عمل کنم یا نه؟راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم خیلییی زیباتررر شدممم حتما عمل کن چون چهرت زیباتر خواهد شد  پیش ی دکتر خوب برو

کدوم شهر

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
اگه خیلی وقته تو دلته عمل کن بره تا اخر عمر هی حسرت نخوری من پنج روزه عمل کردم  دودل بودم ول ...

از عواقب بعدش میترسم 

مشکل تنفسی

مشکل عوض شدن صدا

یا آب بینی راه بیفته 

چ مدلی عمل کردی 

استخوانی بود یا گوشتی؟  من بچه کوچیک دارم بنظرتون با بچه کوچیک میشه عمل کرد؟ ۱۰ ماهشه

گوشتی بود

راسش من مجردم همه کارامو مامانم میکنه

حداقل یه هفته نباید خیلی راه بری و سه روز اول ک حتی بهترع خیلی حرف نزنی

بعدشم باید رعایت کنی دیگ

ولی دوستم با بچه نزدیک دوسال عمل کرد

لاهیجانم عکس بینی بزارم ببینی؟

بزا بزا

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤
این چیزا نیستش 😂😂فکرای بیخودی میکنی ها

مثل این دوستمون میگه خیلی بعدش درد میگیره یا کج‌میشه

همش فکر میکنم

انگار مجبورم عمل کنم ولی میترسم😂

میترسم عمل نکنم بعدا پشیمون بشم

آینده ها