2777
2789
عنوان

نمیدونم بینیم عمل کنم یا نه؟راهنمایی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ظاهر بینیت مشکل بزرگی نداره به هیچ عنوان نکن من عمل کردم پشیمونم با کوچیکترین ضربه ایی کج و کوله ...

واقعا؟؟

خدایا  تو رو به بزرگیت قسم،نه نگو😭 امیدم فقط تویی،اگه امضامو دیدین برا حاجت دلم دعا کنین🙏🙏
حتی اگه بززگ باشه باز دلنشسنه؟😑😂🤦‍♀️

این نظر منه 

مگه خیلی ایراد داشته باشه 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
ندید میگم عمل نکن  یک نفرو ندیدم عمل کنه خوشگل بشه  همش غیر طبیعی میشه و مصنوغی  ا ...

😐🤨چ چیزا 

طرف بینیش بزرگو زشتم باشه باهاش سر کنه؟😶با عمل بهتر خواهد شد

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍
اگه خیلی وقته تو دلته عمل کن بره تا اخر عمر هی حسرت نخوری من پنج روزه عمل کردم  دودل بودم ول ...

استخوانی بود یا گوشتی؟ 

من بچه کوچیک دارم بنظرتون با بچه کوچیک میشه عمل کرد؟ ۱۰ ماهشه

واقعا؟؟

ببین من عمل کردم بعد دخترم سرش خورد به بینیم قشنگ پروتز نوک بینیم جا به جا شد حالا اگه اون ضربه به دماغ خودم میخورد نهایت یه درد کوچیک میگرفت.

وقتی عمل میکنی بدتره انگار اجسام به سمت بینی جذب میشن که بزنن تو بینی بترکوننش🤦‍♀️

منم میخوام عمل کنم🥲

وزن اولیه ۹۲🔒 شروع کالری شماری۸۷🔓شروع از۱۴۰۰/۷/۳۰ وزن فعلی ۸۴🔓 وزن هدف ۷۵🤸‍♀️  درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤