2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من روز ۱۶م بود امروز عدد بتام زده بود زیر ۲ بنظرت دار ها و آمپولامو دیگه ول کنم؟

منم مث خودت،زنگ زدم موسسه گفت آمپولارو ادامه بده یه هفته بعد باز آز بده،ولی من انجام ندادم،ولی توام زنگ بزن همونجایی که انجام دادی

الان دوباره تو سیکل انتقالم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الهی عزیزم، من که ١٢ م قطع کردم داروهام رو، ولی شما میخوای با مرکزتون هماهنگ کن، ان شاالله خدا برات جبران کنه 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
۲ روز دیگه صبر کن معمولا چند روز بعدش پریود میشی

نمیدونم اولین بارمه انتقال دادم. من که کلا ۱۲ماه پیش پریود بودم ولی ۳م آذر واسم انتقال انجام داد. واسه همین دقیق نمیدونم کی پری میشم

منم مث خودت،زنگ زدم موسسه گفت آمپولارو ادامه بده یه هفته بعد باز آز بده،ولی من انجام ندادم،ولی توام ...

آخه من بتای روز ١٢ م، یک بوده، مگه میشه یهو بره بالا؟ آخه مرکز ما گفتن بتا روز ١۴ زیر پونصد باشه یعنی جنین ضعیفه، بتام هر دو روز دو برابر میشه، منم اصلا به مرکز نگفتم و داروهام رو همون موقع قطع کردم 😐

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
منم مث خودت،زنگ زدم موسسه گفت آمپولارو ادامه بده یه هفته بعد باز آز بده،ولی من انجام ندادم،ولی توام ...

ان شاءالله که این دفعه نی نیات سفت بچسبن بهت. 

من پیام دادم به منشی گفت ۳روز دیگه آزمایشتو تکرار کن

چند وقت بعد از اون قبلی دوباره رفتی تو سیکل انتقال؟

الهی عزیزم، من که ١٢ م قطع کردم داروهام رو، ولی شما میخوای با مرکزتون هماهنگ کن، ان شاالله خدا برات ...

ممنون عزیزم همچنین ان شاءالله شماهم به مراد دلت برسی

آخه من بتای روز ١٢ م، یک بوده، مگه میشه یهو بره بالا؟ آخه مرکز ما گفتن بتا روز ١۴ زیر پونصد باشه یعن ...

جدی؟ پس من که روز ۱۶ هستم کلا هیییئچچچچچ خبری نیست دیگه

خانما اول iui کردید یا مستقیم رفتید ivf?

من میگم iui همسرم میگه یه باره ivf کنیم چه کاری بهتره به نظرتون؟ اسپرم همسرم ضعیفه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
جدی؟ پس من که روز ۱۶ هستم کلا هیییئچچچچچ خبری نیست دیگه

شما کجا انجام دادین؟ 

آخه من بتای روز ١٢ م، یک بوده، مگه میشه یهو بره بالا؟ آخه مرکز ما گفتن بتا روز ١۴ زیر پونصد باشه یعن ...

آره دیگه منم رو همین حساب گفتم واس چی یه هفته الکی امپول بزنم وقتی خودم دارم میبینم منفیه،وای قیافه ناراحت و ناامید شوهرمو هیچوقت یادم نمیره که با جواب آزمایش منفی اومد خونه،اون شب واقعا از زندگی سیر شدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خانما اول iui کردید یا مستقیم رفتید ivf? من میگم iui همسرم میگه یه باره ivf کنیم چه کاری بهتره به ن ...

اسپرم همسرم به iui جواب نمی‌داد اصلا، همون اول ivf کردیم