بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم مث خودت،زنگ زدم موسسه گفت آمپولارو ادامه بده یه هفته بعد باز آز بده،ولی من انجام ندادم،ولی توام ...
آخه من بتای روز ١٢ م، یک بوده، مگه میشه یهو بره بالا؟ آخه مرکز ما گفتن بتا روز ١۴ زیر پونصد باشه یعنی جنین ضعیفه، بتام هر دو روز دو برابر میشه، منم اصلا به مرکز نگفتم و داروهام رو همون موقع قطع کردم 😐
گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️
من میگم iui همسرم میگه یه باره ivf کنیم چه کاری بهتره به نظرتون؟ اسپرم همسرم ضعیفه
واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
آخه من بتای روز ١٢ م، یک بوده، مگه میشه یهو بره بالا؟ آخه مرکز ما گفتن بتا روز ١۴ زیر پونصد باشه یعن ...
آره دیگه منم رو همین حساب گفتم واس چی یه هفته الکی امپول بزنم وقتی خودم دارم میبینم منفیه،وای قیافه ناراحت و ناامید شوهرمو هیچوقت یادم نمیره که با جواب آزمایش منفی اومد خونه،اون شب واقعا از زندگی سیر شدم
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..