2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خیلی کار خوبی کردی چیه آخه اینهه آمپول پر از عوارض میزنیم ،انشالله که به خوشی و‌سلامتی مراحلشو ...

قربون دل مهربونت، ان شاالله خدا برای شمام معجزه کنه 😍

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
که بچه به فرزندی قبول کنید؟ شرایطش چیه؟

آره، تو سایت ثبت نام کردم تقریبا ده روز بعدش گفتن بیاین برای مصاحبه، رفتیم گفتن پرونده تون رفت مرکز استان، دیگه باید منتظر بمونیم تا از استان پیام بدن بریم برای مصاحبه 

گاهی میان مردم، در ازدحام شهر، غیر از تو هر چه هست فراموش میکنم، چی میشه یکی به منم بگه مامان❤️ 
اونایی که توشهرخودشون آی وی اف انجام نمیدن ومیرن یه شهر دیگه بعدازانتقال جنین چیکارمیکنین همون موقع ...

آره برمیگردیم. من صندلی عقب پتو گذاشتم و بالشت درازکشیدم

سایتش رو میشه بهم بدی؟

Behzisti.adoption به فارسی هم بنویسی سایت فرزندخواندگی میاد بالا، من رفتم تمام شرایطش رو خوندم و ثبت نام کردم بعدش، شمام همه شرایطش رو بخون قبلش 

اونایی که توشهرخودشون آی وی اف انجام نمیدن ومیرن یه شهر دیگه بعدازانتقال جنین چیکارمیکنین همون موقع ...

من دو روز تهران موندم و بعدش برگشتم 

ان شاءالله که دامن هممون سبز بشه و به مراد دلمون برسیم. من خودم زیاد بچه دوست نیستم ولی بخاطر شوهرم. ...

ان شاالله

شوهر منم اینجوریه بریم خونه کسی که بچه داره واسه بچشون حتما یه چیزی میگیره ، میریم اونجا هم هی می چسبه به بچه

هر سری که پریود میشم کلی غصه میخوره و میگه چرا بچه دار نمیشیم منم میگم حتما حکمتی داره در حالیکه قبل اینکه به اون بگم پریود شدم یواشکی کلی گریه میکنم و با خدا دعوا میکنم 

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
آره برمیگردیم. من صندلی عقب پتو گذاشتم و بالشت درازکشیدم

بنظرت اینجوری شانس مثبت شدنش نمیاد پایین؟من بعد انتقال برگشتم شهرمون عقب ماشین دراز کشیدم ماشین هم باحداقل سرعت اومد اما منفی شدم همش فکرمیکنم بخاطر همونه که منفی شدم