2777
2789
عنوان

عکس دختر خالم پیوی یه پسره بود خانما تروخدا بیاین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 87 پست
مادره آبروی دخترشو برد چقدر مادر بی فکری هست

عزیزم گوشی ب تی وی وصل بوده

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

توقع دارید برگرده اخه اونم با این وضع بلاهایی که خانواده ها سر بچه ها میارن کاش مادرش صداش بلند نکرد ...

گلم مادرش مقصر نیست گوشی دختر خالم وصل میشه به تلویزیونشون بعد کل صفحه معلوم شد صفحه چت و همه چی خالم از ترس فقط جیغ زد همه اونموقع دیدن

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالت اشتباه کرده ب همه معلوم کرده.دخترش نابود شده.مادر فرق داره کاش قائم می‌کرد و بعدا باهاش حرف می‌زد یا اصلا کتکش هم میزد بهتر بود تا تو جمع اون رفتارو داشته باشه حتی مردا هم فهمیدن.خیلی زشت

مادره آبروی دخترشو برد چقدر مادر بی فکری هست

وا😶بیچاره خالم کاری نکرد گوشی دختر خالم مارک تلویزیونه وصل میشه بهش کل صفحه معلوم میشه 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
خالت اشتباه کرده ب همه معلوم کرده.دخترش نابود شده.مادر فرق داره کاش قائم می‌کرد و بعدا باهاش حرف می‌ ...

خالم کاری نکرد بخدا گوشی دختر خالم وصل میشه به تلویزیونشون 

پسره مخشو زده نودشو گرفته  هعی از چیزا خیلی اتفاق میوفته

بار اول نیست😔💔نگرانشم الان شبه کجاست آخه لباس درست حسابی هم نپوشیده بود

جو خیلی خراب شده واقعا 😐

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

شهرتون بزرگه؟؟پیش عمه ای خاله ای نرفته؟؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

بچس عقلش نرسیده کاش بهش سخت گیری نکنن

کاش پیداش کنن بخدا پیدا بشه حداقل یجوری خالم آروم میکنم دعواش نکنه😭

معلومه پیش پسرس یا دوستاش یا تو پارکا جایه دیگه عقلش نمیرسه یا اطراف خونس

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

ای وای....انشالله که پیدا بشه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
شهرتون بزرگه؟؟پیش عمه ای خاله ای نرفته؟؟

آره بزرگه نه دو تا عمه بیشتر نداره یکیشون عمل چشم کرده بیمارستانه اون یکی هم شیراز مسافرته خاله هام هم همه اینجا بودن لباسش هم آستین کوتاه بود نگرانشم هوا سرده مریض میشع😨