2777
2789
عنوان

عکس دختر خالم پیوی یه پسره بود خانما تروخدا بیاین😨

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 87 پست
معلومه پیش پسرس یا دوستاش یا تو پارکا جایه دیگه عقلش نمیرسه یا اطراف خونس

قبل زدن تاپیک کل کوچه و گشتیم تا بازارا رفتیم گشتیم به تمام دوستاش زنگ زدیم هیچکس ندیدش💔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش پیداش کنن بخدا پیدا بشه حداقل یجوری خالم آروم میکنم دعواش نکنه😭

انشالله پیدا میشه 

تو این سن بچه ها غیر قابل کنترلن چ‌پسر چ دختر

داداش منم تا ۳ نصفه شب با دخترا حرف میزنه ۱۶ سالشه درسم نمیخونه همش فکر و ذهنش دختر بازیه 

از مدرسه ام یراست میرن‌با دوستاش دم این مدرسه اون مدرسه تا بیاد خونه سکته میکنیم هرروز میریم دنبالش پیداش میکنیم میاریمش خونه داد و بیداد و دعوایی راه میفته ک نگو 

سنشونه درست میشن

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
ای وای براش صلوات میفرستم پیداش بشه توروخدا برگشت دعواش نکنید ببریدش پیش مشاور

انشالله پیدا بشه هر جور شده نمیزارم کاریش کنن😔

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
قبل زدن تاپیک کل کوچه و گشتیم تا بازارا رفتیم گشتیم به تمام دوستاش زنگ زدیم هیچکس ندیدش💔

پسره رو پیدا کنید

پیداش کردین خبر بده

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
انشالله پیدا میشه  تو این سن بچه ها غیر قابل کنترلن چ‌پسر چ دختر داداش منم تا ۳ نصفه شب با دخ ...

درسته ولی میترسم گول نخورن توی این سن شوق انجام خیلی کارا زیاده براشون

پسره رو پیدا کنید پیداش کردین خبر بده

پسره دوست پسر خالمه زنگ زدیم بهش والا هیچی میگه نمیدونم قطع کرد دارم دیوونه میشم حالا فرستادن عکس اصلا به در*کولی اینکه عکس لخ*ت دختر خالم روی تلویزیون جلوی همه معلوم شد چی😭💔

جو خیلی خراب شده واقعا 😐

داغون شده اصلا

خدا لعنت کنه این پسر هارو 

گول چهرشو خورده😔

درسته ولی میترسم گول نخورن توی این سن شوق انجام خیلی کارا زیاده براشون

درسته زوده باید حتما با مشاور مشورت بشه

واقعا تو این سن ادم میمونه با بچه چطور برخورد کنه سفت میگیری هار میشن شل میگیری ام کج میرن🤦🏻‍♀️

قشنگ درک میکنم الان وضعیت خالتو

کرد هستم یه کرد باغیرت❤
اگه اومد توروخدا خبر بده تگم کن

ممنونم گلم حتما بهت خبر میدم حالا داییم گفت اگه 24 ساعت گذشت پیدا نشد به پلیس خبر میدیم گم شده😔

درسته زوده باید حتما با مشاور مشورت بشه واقعا تو این سن ادم میمونه با بچه چطور برخورد کنه سفت میگیر ...

فدات بشم ممنونم عزیزم بیچاره خالم مشکل معده و قلب داره میترسم خدایی نکرده چیزیش بشه