2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 7009 بازدید | 40 پست
خبلی سخته بخدا 😵امروز هم کمرم درد گرفت هم بچه زیاد تکون میخورد گفتم دیگه دردا داره شروع میشه بعد ۳ ...

اره اخراش خیلی سخت و مسخره ست هی فک میکنی دردات شروع شده و دردای اصلی ولی میبینی نه فیک😕🤐

اره اخراش خیلی سخت و مسخره ست هی فک میکنی دردات شروع شده و دردای اصلی ولی میبینی نه فیک😕🤐

😬😬😬بچه های آیت دوره زمونه حتی تو شکم هم واسه آدم قر و قمزه میان😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ندارم چی هست؟

یه برنامه واسه مادرای باردار و اونایی که بچه دارن و در حال اقدام هستن خیلی خوبه سوالی چیزی داری میتونی بپرسی تو بخش دورهمی هم کلی تاپیک سرگرمی میزارن خودمم عضو هستم 

دکترای ما که همش میگن اینو نخوریا ، اونو استفاده نکنیا ، این کارو نکنیا ، اون کارو نکنیا 😒😒😒

بعضی دکترا بیخودی میترسونن من اول بارداری میرفتم پیش یکی از همین وسواسی ها بعد دکترمو عوض کردم رفتم پیش دکتر همکارم که با هم باردار بودیم و به جفتمون شیاف گل مغربی داد ، میخوای از یه متخصص زنان آنلاین دیگه هم بپرس ببین ممنوعیت مصرف داره یا نه ، اگه خیالت راحت شد حتما استفاده کن همکارم زایمان دومش بود که مصرف میکرد فکر کن دردش گرفت رسید بیمارستان تا کار های اداری رو انجام بدن فول شد در حدی بود که ماما بهش میگفته زور نزن دکتر توی آسانسوره بذار برسه دکتر لحظه آخر اومد با تی شرت زیر مانتوش بچه رو گرفت انقدر زود فول شده بود  ، من خودم زایمان اولم بود هشت بیمارستان بودم دوازده و نیم زایمان کردم خیلی زود دهانه رحم رو نرم می‌کنه ولی باید یکی دو هفته مصرف کنی از هفته ۳۷ که جنین کامله دیگه میتونی مصرف کنی ولی اگه استرس میگیری میخوای از یه متخصص زنان آنلاین هم بپرس 

.
بعضی دکترا بیخودی میترسونن من اول بارداری میرفتم پیش یکی از همین وسواسی ها بعد دکترمو عوض کردم رفتم ...

چجوری مصرف میشه ؟

روزی یکی ؟

هفته ای یکی ؟

قبل خواب ؟

طول روز ؟

با نسخه میدن ؟

بی نسخه میدن ؟

چند تا بخریم ؟

قیمتش چنده ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻