یه برنامه واسه مادرای باردار و اونایی که بچه دارن و در حال اقدام هستن خیلی خوبه سوالی چیزی داری میتونی بپرسی تو بخش دورهمی هم کلی تاپیک سرگرمی میزارن خودمم عضو هستم
دکترای ما که همش میگن اینو نخوریا ، اونو استفاده نکنیا ، این کارو نکنیا ، اون کارو نکنیا 😒😒😒
بعضی دکترا بیخودی میترسونن من اول بارداری میرفتم پیش یکی از همین وسواسی ها بعد دکترمو عوض کردم رفتم پیش دکتر همکارم که با هم باردار بودیم و به جفتمون شیاف گل مغربی داد ، میخوای از یه متخصص زنان آنلاین دیگه هم بپرس ببین ممنوعیت مصرف داره یا نه ، اگه خیالت راحت شد حتما استفاده کن همکارم زایمان دومش بود که مصرف میکرد فکر کن دردش گرفت رسید بیمارستان تا کار های اداری رو انجام بدن فول شد در حدی بود که ماما بهش میگفته زور نزن دکتر توی آسانسوره بذار برسه دکتر لحظه آخر اومد با تی شرت زیر مانتوش بچه رو گرفت انقدر زود فول شده بود ، من خودم زایمان اولم بود هشت بیمارستان بودم دوازده و نیم زایمان کردم خیلی زود دهانه رحم رو نرم میکنه ولی باید یکی دو هفته مصرف کنی از هفته ۳۷ که جنین کامله دیگه میتونی مصرف کنی ولی اگه استرس میگیری میخوای از یه متخصص زنان آنلاین هم بپرس