2777
2789
عنوان

باز شدن دهانه رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 7009 بازدید | 40 پست
چون دفع پروتئین کرده بودم اورژانسی رفتم  بد دکترا گفتن میتونی زایمان طبیعی خوبی داشته باشی&nbs ...

وای چ سخت خدارو شکر باز بخیر گذشته

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قدر بد هم‌درد طبیعی بکشی هم آخرش سزارین بشی

از ساعت ۲تا ۸ شب درد کشیدم همین‌ که خاستم طبیعی زایمان کنم فشارم رفت بالا سزارین کردم

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
آره بعدم خود معاینه باعث تحریک دهانه رحم میشه ان‌شاءالله ک شما هم زودتر زایمان می‌کنی

دیگه دارم‌تلاشمو میکنم بدبختی اینه که شوهرم از رابطه می‌ترسه جدیدا میگه واست ضرر داره

دیگه دارم‌تلاشمو میکنم بدبختی اینه که شوهرم از رابطه می‌ترسه جدیدا میگه واست ضرر داره

خب بهش بگو دکتر اجازه رابطه داده 

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

وای چ سخت خدارو شکر باز بخیر گذشته

دوشب تو آی سی یو بودم ولی بخیر گذشت 

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
اره حسابی ورزش کن ورزشها رو سرچ کن انجام بده شیاف گل مغربی سوراخ کن واژینال بذار هم زود باز میشه دها ...

این شیاف گل مغربی تجویز دکتر بوده یا از این و اون شنیدین ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ورش رو شروع کردم از دیشب دکتر معاینه تحریکی نکرد 

معاینه تحریکی چجوریه ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
این شیاف گل مغربی تجویز دکتر بوده یا از این و اون شنیدین ؟

واسه من دکتر نوشت 

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
برای من دکتر تجویز کرد ولی بدون نسخه هم میتونی بخری 

دکترای ما که همش میگن اینو نخوریا ، اونو استفاده نکنیا ، این کارو نکنیا ، اون کارو نکنیا 😒😒😒