2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار مثبته یعنی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

36 ماه هس منتظرم خدا میخواست بده داده بود  خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم زنده باشن الهی

36 ماه که عزیزم جای نگرانی نداره. از خدا ناامید نشه. مطمئنم زود تاپیک باردار شدن میزنی انشالله

خدایا مرسی  
محدثه جان مبارکه تاپیک قبلی بهتون گفتم منم سر بارداریم حالت های عجیب داشتم به سلامتی خوشحال شدم برای ...

حتما برات دعا میکنم عزیزم انشالله یه نی نی سالم و خوشگل دیگه بیاد تو بغلتون😍❤️

عزیزززم غصه نخور قربونت برم🥺 ایشالله به زودی زود دو خط پررنگ میفته تو بی بی چکت برات دعا میکنم عزیز ...

چشم گلم ان شاءالله به خیر خوشی فارغ شی❤️❤️❤️ بچه اول یه حس دیگست من بی بی چک پسرمو نگه داشتم یادگاری از ذوقم ، الان سینزده سالشه ، الان چند ماهه برا بچه دوم اقدام کردم که فعلا قسمت نشده راضیم به رضای خودش هر وقت خودش صلاح بدونه میده والا یه ساعت پیش اینقدر عصبی و ناراحت بودم حتی گریه هم کردم تا اینکه پسرم گفت حالا خوبه منو داری به خودم اومدم کلی از خدا معذرت خواهی کردم که ناشکری کردم ، 

چشم گلم ان شاءالله به خیر خوشی فارغ شی❤️❤️❤️ بچه اول یه حس دیگست من بی بی چک پسرمو نگه داشتم یادگاری ...

ممنونم عزیزدل سلامت باشی😍❤️

من از ذوقم رفتم یه پاپوش کوچولو خریدم با بی بی چک گذاشتم تو جعبه کادو بدم به همسرم😅😁دلم طاقت نیاورد که آز بدم بعد خبر بدم☺️

الهییییی عزیزم آره واقعا، خدا گل پسرتوبرات حفظش کنه ایشالله به زودی خواهر یا برادردار میشه😍

حتما برات دعا میکنم عزیزم انشالله یه نی نی سالم و خوشگل دیگه بیاد تو بغلتون😍❤️

قربونت برم ، آن شالله بارداری و زایمان راحتی داشته باشی

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده