2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار مثبته یعنی؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دیگه امید ندارم ولی ان شاءالله دوست شما مادر بشه

نا امید نباش. من خودم در اوج نا امیدی و زمانی که دیگه به کل آرزوهام رو چال کردم مادر شدم. و بعد از باز خودبه خود باردار شدم و دوتا دسته گل دارم. یادت باشه در نومیدی بسی امید است

خدایا مرسی  
منم یه روز مونده منتظر بودم یه هفته دیگه بزنم ، ولی وسوسه شدم الان برم بخرم امتحان کنم

عزیرزممم ایشالله مثبته و نی نی خوشگل و سالم بیاد تو بغلت😍❤️اره زود امتحان کن خبر بده😍

نا امید نباش. من خودم در اوج نا امیدی و زمانی که دیگه به کل آرزوهام رو چال کردم مادر شدم. و بعد از ب ...

36 ماه هس منتظرم خدا میخواست بده داده بود 

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم زنده باشن الهی

خدایا شکرت .....
محدثه جان مبارکه تاپیک قبلی بهتون گفتم منم سر بارداریم حالت های عجیب داشتم به سلامتی خوشحال شدم برای ...

وای آره عزیزم خودمم حسابی مشکوک شدم به خودم ده روز بود که نفخ و حالت تهوع و یبوست اذیتم میکرد الانم دل و کمرم درد خاصی داره که تا بحال تجربه نکردم

ممنونم عزیزم😍❤️

مممنونم عزیزم من دو ماه اقدام بودم فقط ولی شش سال و نیمه ازدواج کردم و بچه اولمه اگه خدا بخواد

منم دعاکن گلم

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜
الهی عزیززم مبباررکه عززیزم برامنم دعاکن دوروژ دیکه موعدمه پری نشمم

مممنونم عزیزم حتما حتما ایشالله باردار باشی و یه نی نی خوشگل و سالم بیاد تو بغلت😍❤️

برای همه خانومایی که چشم انتظارن دعا میکنم❤️

36 ماه هس منتظرم خدا میخواست بده داده بود  خدا بچه هاتو برات حفظ کنه عزیزم زنده باشن الهی

عزیزم ناامید نباش قربونت برم انشالله به زودی زود خبر مادرشدن رو میدی گلم🥺😍❤️