2777
2789

سلام.خانما پسرم بستریه بعد گفتن باید دستگاه بخور بیاری اینجا کمبود دستگاه  داریم.حالا همسرم یکی خریده ۷۵ میلی لیتریه و اینکه واسه صورته.حالا چجوری واسه پسرم استفاده کنم ک زود خوب شه و اینکه دکمه سرد و گرم نداره فقط یه دکمه واسه روشن خاموش داره

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخور سرد باید بگیری عزیز 

برا ما ۲۴ ساعته روشنه شاید هر یه ساعت ده دقیقه خاموش میکنم 

دو ساله داریم مارکش EmsiG

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

من بخور سرد شیائومی دارم خیلی راضی‌ام حجمشم خوبه، هوشمندم هست میتونی تنظیم کنی محیط روی چه رطوبتی باشه! به اون حد رسید اتومات قطع میشه، رطوبت اومد پایین خودش روشن میشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
دستگاه بخور سرد بگیر از این مدل کوزه ایها قیمتش مناسبه حجمش ۲ لیتره

قیمتشون چنده عزیزم؟ همسرم الان زنگ زد گف ۸۰۰ هزار 

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊