2777
2789
عنوان

بارداری

134 بازدید | 13 پست

سلام لطفا کسایی که میخان توهین کنن کامنت نزارن.

من هفته هجده بارداریم منو همسرم از اولش ک عروسی کردیم خیلی پسربچه دوست داشتیم..سه سالی از عروسیمون ک گذاشت تصمیم ب بارداری گرفتم همیشه تصور میکردم بچم پسره تمام حسم اینو میگفت خلاصه رژیم گرفتم و کلی هزینه کردیم بابتش هم واسه همسرم هم خودم کلی داروهای تقویتی مغزیجات همه چی همه چی از چند ماه قبل اقدام همه را موب مورعایت کردیم..روز تخمک گذاری راپیداکردم و دقیقا اون روز اقدام کردیم با جوش شیرین شستم خودما ب شوهرم قهوه دادم خلاصه با رعایت همه نکات اقدام کردیم دوهفته بعدش فهمیدم باردارم و هرچی میگذشت تمام علائمم ب پسر میخورد،تهوع اصلا نداشتم،پاهام سردبود،سینه راست بزرگتر،رشد موزیاد،ویار ترشی شوری،اشتهام خوب و ازهیچی حالم بهم نمیخوردخلاصه تمام تمامه علائم بارداری پسربود تو این مدت چندبار خواب دیدم ک تعبیرش پسردارشدن بود،،یه نفر تو خواب ب مامانم لباس پسرونه داده بود واسه من،همه بهم میگفتن پسره،غربالگری اول رفتم گفتن پسره احتمالا،عکس سونورا ب هرکی نشون دادم گفتن صددرصد پسره،چهارده هفته دکتر زنانم سونوگرفت گفت پسره ماهم بااین اوصاف دیگ مطمئن بودیم پسره و همسرم ب خانوادش گفت و خلاصه همه فهمیدن..تا دوسه روز پیش ک نوبت انومالی داشتم و دکتر درکمال ناباوری گفت دختره...شوهرم کنار اومد ولی من خیلی حال روحیم داغونه تواین مدت با اسم صداش کردم همیشه تصورش کردم حالا حس میکنم بچه واقعیمو ازم گرفتن نمیخام ناشکری کنم اما باورش خیلی سخته واسم یه جورایی اصلن نمیتونم تسور کنم همش میگم ممکنه سونو اشتباه شده باشه؟؟؟دلم واسه بچه ی تو دلم خیلی میسوزه بخاطر این حالی ک دارم😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی جای دیگه هم سونو بده  ولی خب مهم اینه سالم باشه ی اسم دخترونه هم انتخاب کن از این به بعد با ...

اصلا دست خودم نیست دست میکشم رو دلم همش میگم تورا خدا منو ببخش من لیاقتتو ندارم...خودم میدونم ناشکریه ولی واقعا نمیتونم باخودم کنار بیام 😔

من تو ام یا تو منی  دقیقا عین من منم همه علائم پسر  تا ۱۴ هفته دقیقا بهم گفتن پسره  کلی لباس پسرونه خریدم  بعد انو رفتم یهو گفت دختر  اصلا شوک شدم  حتی گریه کردم چون منم این همه مدت به اسم صداش میکردم  برام یهو غریب بود  دختر بشه چند هفته طول کشید تا بهش عادت کنم و بپذیرم دختره نه این که دختر دوست نداشته باشم نه یهو شوک شدم چون همش میگفتن پسره  اللن دو ماهشه  همه وجودمه انقدر شیرینه ولی خیلی شبیه پسراست جوری که  هر جا میریم لباس اسپرت تنش باشه میگن پسرت اسمش چیه  🤣  

عزیزم بچه هر چی باشه نعمت خداس و مایه برکتِ. به این فکر کن خدایی نکرده مشکل داشتی باردار نمیشدی همینم بعد کلی انتظار

خواست خدا بوده و همینطور مصلحت، ان‌شاءالله بچه بعدی به خواست خدا پسر باشه...

اصلا دست خودم نیست دست میکشم رو دلم همش میگم تورا خدا منو ببخش من لیاقتتو ندارم...خودم میدونم ناشکری ...

طول میکشه عادت کنی

فک کن ی دختر خوشگل گوگولی میاد بغلت 

موهاشو خرگوشی میبندی کلی لباس خوشگل تنش میکنی

میری عروسی لباسای ست مادردختری میپوشین و کلی وقت باهم میگذرونین

مامان دوتا دخمل ناز 😍
من تو ام یا تو منی  دقیقا عین من منم همه علائم پسر  تا ۱۴ هفته دقیقا بهم گفتن پسره  ک ...

منم همینطور مامانم کلی لباس پسرونه خریده ک این لباسا الان شدن قاتل روح من 😔چجوری خودتا جمعوجور کردی تو بارداریت؟کناراومدی 

منم همینطور مامانم کلی لباس پسرونه خریده ک این لباسا الان شدن قاتل روح من 😔چجوری خودتا جمعوجور کردی ...

به سختی خیلی گریه کردم اخر مامانم اینا شوهرم دعوام کردن که ناشکری میکنی چرا  همین که بچه سالمه شکر خدا کن خوبه اگر یه دست پا نداشت ولی پسر بود؟؟؟ 

یکم فکر کردم دیدم راست میگن یه روز از صبح تا شب تنها بکدم نشستم هی گریههههه کردم با دخترم حرف زدن   دیگه اخر شب اروم شدم  زجه میزدم البته من بیشتر بخاطر شرایط زندگیم دوست داشتم پسر باشه  چون خانواده شوهر مذهبی دارم شوهر خیلی گیر میده همش نگران اینده دخترمم اذیت نشه زیر دست این بابا    واقعا نگران اینده اش هستم  خیلی از خدا خواستم بهم دختر نده شوهرم لیاقت داشتن دختر نداره  دختر خبلی لطیفه ولی  حتما صلاح من این بوده چی بگم  خدا بهنر میدونه  ایشالله همون خدا کمک کنه بتونم  حامی دخترمباشم کسی بهش زور نگه بعدها

به سختی خیلی گریه کردم اخر مامانم اینا شوهرم دعوام کردن که ناشکری میکنی چرا  همین که بچه سالمه ...

دقیفا منم همینطور چون خودم تو خانواده ای بودم ک خیلی سختی کشیدم بخاطر دختر بودنم 😔دیگه از جنس دختر بدم میومد تو خانواده ما هم برتری با پسراست منم حس میکنم اصلا لیاقت بچمو ندارم کار منم شبو روز،شده گریه نمیتونم خودما جمع کنم دیگه😔💔

دقیفا منم همینطور چون خودم تو خانواده ای بودم ک خیلی سختی کشیدم بخاطر دختر بودنم 😔دیگه از جنس دختر ...

به نی نی فک کن  که ناراحت میشه از دستت به این فکر کن  وقتی بیاد میشه مونس تنهای هات  ادم با دخترش راحته مادر شوهر من دختر نداره انقدر تنهاست  من الان به گربه هام میخندم  از بس داره روز به روز شیرین تر میشه دخترم     تو همه خانواده ها برتری  پسر دختر هست ولی من بیشتر  سر ادیت شدنش در اینده  مثلا  کلاس سوم بشه بگن روسری سر کن  اگر اخلاقش به من رفته باشه سر نمیکنه من خیلی قرتیم  نمیدونم چرا خر شدم عروس اینا شدم همش عذاب میکشم    خلاصه به نی نی فک کن که  ناراحت میشه از دستت  گریه نکن بپذیر ش  و به شیرین بودنش فکر کن