2777
2789
عنوان

خانوما بیاین از فوت و فن های صرفه جویی هاتون تو زندگی بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کمتر درست کن  ما دو نفریم با دوتا بچه کوچیک  تا و نیم پیمونه برنج میزارم بازم اضافی ...

دو و ۲۵ بذار😄منظورم همون دو تا و نصف نصف یدونه

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
یکار کنید خرجها کمتر میشه ببینید برای هر چیزی هزینه کردید یجا یادداشت کنید سر ماه بینید چقدر خرج کدو ...

همسرم معمولا خریدارو انجام میده و حوصلش نمیشه بگه چیو چقدر خریده. خودم خیلی دوس دارم حساب کتاب اینجوری دستم باشه و بدونم. ولی شوهرم ۲ روز اول آمارشو میده روز سوم میگه بیخیال بابا حالا هرچی شد شد دیگه🙄

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
توی غذا صرفه جویی اصلا ندارم ولی خرجایی مث آرایشگاه ورنگو کاشتو ژلو این چیزا ندارم وشوهرم خیلی ام از ...

منم این مدل ولخرجی ها رو ندارم. هم خودم هم همسرم خوشش نمیاد. بیشتر منظورم تو غذا و روغن و مواد شوینده و اینا بود. من یکی از مصارف خیلی زیادم دستمال کاغذیه. یعنی مثل برف زیر آفتاب آب میشه تو خونمون دستمال کاغذی😂😂

اها حساب کتاب با خود ادم باشه میدونه چی به چیه🙏🏼

من فقط حساب کتاب قسطا و وام ها دستمه. اینکه تو چ تاریخی چقدر باید بدیم و ب همسرم میگم تا دستش باشه

منم این مدل ولخرجی ها رو ندارم. هم خودم هم همسرم خوشش نمیاد. بیشتر منظورم تو غذا و روغن و مواد شویند ...

از دستمال پارچه ای استفاده کنید تا حد ممکن دست و صورتتونو بشورید به جای پاک کردن با دستمال 

هم صرفه جویی میشه هم کمک بزرگی به محیط زیسته

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

تنها صرفه جویی ک جدیدا انجام میدم اینه ک خودم تو خونه پنیر درست میکنم. پنیرهای بسته بندی باعث سوزش معدم میشه براهمین خودم درست میکنم و به صرفه هست خداروشکر

از دستمال پارچه ای استفاده کنید تا حد ممکن دست و صورتتونو بشورید به جای پاک کردن با دستمال  هم ...

باید بذارمش تو لیست عادتهای جدیدم تا بتونم بهش عادت کنم. مرسی از پیشنهادت عزیزم

من از صرفه جویی وسواس گونه متنفرم! مامانم نسبتا صرفه جوه رو اعصاب ماست همش آب ببند اسرافه نایلون ...

مامان منم یه مقدار این مدلیه ولی بعضیاش بنظرم خوبه. فقط من حوصلم نمیکشه انجام بدم. مثلا مامانم وقتی میخواد سبزی یا میوه بشوره سینکو میبنده آب جمع میشه و سبزی و میوه خیس میخورن چند دقیقه. بعدش سبزی و میوه رو آبکش میکنه و یه دور دیگه میشوره. ولی اون آب توی سینکو میده ب گلا. میگه اسرافه. بخاطر پولش نیستا حالامگه پول آب کلا چقدر هست؟ بیشتر میگه خدارو خوش نمیاد حروم شه

مامان منم یه مقدار این مدلیه ولی بعضیاش بنظرم خوبه. فقط من حوصلم نمیکشه انجام بدم. مثلا مامانم وقتی ...

خب اینا اگر آگاهانه باشه خوبه

وقتی بده که دیگه اگر خودت یا یکی دیگه انجام نده اعصابت بریزه بهم

مامان من اینطوریه!  مثلا بخاری اتاق برادرمو مدام کم‌میکنه. میگه اسرافه! برادرم میگه مادر من میخوام گناه کنم😅 ولی نمیتونه کوتاه بیاد.  

یکی از بحثای همیشگی خونه مامانم ایناست.

یا یکبار همسایه ما آب دستشوییشون باز مونده بود مادر من بعد که فهمید انقدر حرص خورد.

میگم مادر اسراف بقیه که گناهش با شما نیست!

یا سهوا بوده...

کلا باید مراقب بود دچار این حالت نشوید