2777
2789
عنوان

خانوما بیاین از فوت و فن های صرفه جویی هاتون تو زندگی بگین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2660 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از صرفه جویی وسواس گونه متنفرم!

مامانم نسبتا صرفه جوه

رو اعصاب ماست

همش آب ببند اسرافه

نایلونتو برگردون اسرافه

امروز دیدم به بچه هام آبمیوه داده، نی ها رو شسته😅 

بنظرم یه وقتایی این کار از وسواسه

منظورم وسواس شستشو و اینا نیست

همینکه طرف اگر این کارو نکنه ، اعصابش خرد میشه نشون میده این کارو از وسواس و اجبار درونی میکنه

من اصلا اصلا غذا اضافه نمیاد،ما سه نفریم یک ونیم پیمونه،بعد همه خرجای اضافی روحذف کردم،غذا ازبیرون خیلی خیلی کم پیش بیادبگیریم،توخونه درست میکنم همه چی 

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
خوب کمتر درست کن  ما دو نفریم با دوتا بچه کوچیک  تا و نیم پیمونه برنج میزارم بازم اضافی ...

این مشکل منم هست. کم درست میکنم انگار هممون گرسنه ایم زیاد میخوریم کم میاد. زیاد درست میکنم انگار همه سیریم و زیاد میاد. موندم این وسط چ کنم. البته اگه کم بیاد همسرم اعتراض نمیکنه ولی خودم عذاب وجدان میگیرم. بعدشم بیشتر دستم ب زیاد میره

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

من مجردم 

مثلا سعی میکنم غذا رو تا حدی میتونم بخورم بکشم گه نریزم بیرون 

چراغ اتاقی توش هستم فقط روشنه بقیه خونه رو خاموش میکنم 

اب رو هر موقع استفاده کنم باز میکنم بعضیا یه ساعت شیر باز میکنن اونطوری نیستم 

مخالف اصرافم کلا اینا یادم اومد

یکار کنید خرجها کمتر میشه ببینید برای هر چیزی هزینه کردید یجا یادداشت کنید سر ماه بینید چقدر خرج کدوم کاری شده کمتر مصرف میکنید یکی با همی روش سیگار رو ترک کرد اونموقع یک و خورده ایی سیگار کشده بود سال نودو سه😄

اگه خونتون حیاط داره مرغ و خروس بیارید ک اونا بخورن. خالم چندتا مرغ داره هیچی و دور نمیریزه

بله میدم ب مرغ و خروسای مامانم. ولی بازم حس‌میکنم یه جور اسرافه عذاب وجدان میگیرم

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

من برا صرفه جویی اقلام مثله صیفی جات پیاز سیب زمینی و... از پنج شنبه بازار میخرم کمی پام ارزونتر میفته... غذا اوایل اسراف کار بودم حسابی ولی الان خیلی وقتی تا بتونم اسراف نمیکنم مثلا ما دو نفریم سبزی خوردن ده تومن میخرم دو یا سه روز میخوریم تموم شد میخرم یا شیر در حد 1 کیلو  یا برنج 1/5 پیمانه دم میکنم تو بسته بندی گوشت بسته ای 90 گرمی درست کردم ک اندازه گوشت تو غذام مصرف کنم یا هر چیز فریزیه اندازه وعده غذایی بسته بندی کردم قبل خرید لیست مینویسم ک میرم خرید هر چی چشمم افتاد نخرم ب خصوص تو زمینه لباس اگ چیزی ببینم خوشم بیاد اول میپرسم از خودم ایا نیازش دارم  یا ایا ازین مورد مثلا ساپورت چندتا خونه دارم پس نمیخرم... و کلی موارد دیگ... نظم تو زندگی خیلی برای مدیریت خونه داری کمکه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
۳ نفر

ما دونفریم برنج دوتا نصفی پیمانه میریزم اضاف نمیاد

قورمه سبزی درست میکنم مثلا ظهر دوباره شب از قورمه سبزی اضافه بیاد میریزم داخل سوپ

کوکوعدس نصف پیمانه عدس میریزم ودوتا تخم مرغ سیر پیشیم

دوریز خیلی خیلی کم دارم

ماکارانی  از نصفه کمتر درست میکنمو...

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂