2777
2789

سلام

قبلا تو اشپزخونه صدای چیک میومد‌.هر نیم ساعت یکساعت یکبار.فکر میکردم وسایل سرد و گرم میشن صدا میدن.ولی الان اومده اتاق من.انگار حشره چیزیه ولی نمیدونم چیه و کجاست؟

صدای ملخ و سوسک هم دانلود کردم عین اونا نیست ولی تا پخش کردم اونم باز صدا داد😐

قرصای حشره کش و دستگاهشون جوابه؟ راضی هستین؟

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

اگه پیداش نمیکنی 

همون دستگاه بزار که با اشعه بمیره

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پیداش نمیکنی  همون دستگاه بزار که با اشعه بمیره

شما دارین؟ مارکش چیه و چنده حدودا

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp

آخی

صدا رو که پخش کردی اونم باهاشون حرف زده

یه صدایی پیدا کن که بگه ازین خونه برو بیرون وگرنه میکشنت

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

فقط صدای ملخو سوسک ک دانلود کردی🥲🥲😂😂چقدر گوگولی ای سوسک متاسفانه وقتی میفته پایین صداش اینطوریه

مگه سوسکم صدا میده؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍
موش نیست😐 پدربزرگ شوهرم تو خونشون موش بود صدای جیک جیک میداد نازک تر و یواش تر از جوجه

وای نگو که همچنان توهم میزنم

پارسال تو خونمون بود

رفتم ناهار بذار در کابینتم گیر میکنه کامل باز نمیشه اولین ادویه رو برداشتم درشو ول کردم کوبید دیدم صدای جیغ جیغ میاد درو باز کردم یه چیزی عین موشک پرید زیر کابینت اصلا ندیدم چی بود تا مدت ها میرفتم خونه رو میگشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی خودشو میندازه پایین اره  اییش😑😑

اها اون صدای افتادنش رو سنگ و سرامیک اره 

فکر کردم خودش صدا تولید میکنه خیلی چندش اوره

از وقتی فهمیدم جنسش چیه دیگه اون ادم سابق نشدم😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موش... داره یه چی میخوره.. البته تجربه من این بوده.. تله موش بذار

نه صدای موش نیست.حشره هست.صداش یک باره فقط.میره تا نیم ساعت دیگه

وای نگو که همچنان توهم میزنم پارسال تو خونمون بود رفتم ناهار بذار در کابینتم گیر میکنه کامل باز نم ...

وای منم خیلی میترسیدم. بعد اونا ریلکس بودن. مجبور بودم دو سه شب خونشون باشم. هر شب فک میکردم میاد موهامو میجوعه😑 مادربزرگشم همش میگفت سم ریختم میمیره‌. شب که صدایی نبود با صداش از خواب میپریدم که تو آشپزخونه اینور اونور میرفت