2777
2789
عنوان

قرص ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 4528 بازدید | 116 پست
از این شاخه به اون شاخه  زود ناامید میشه هوش اجتماعی ش پایینه  امرژی ش هییییچ وقت تموم ...

اره دختر منم همینطور البته نه همه ی اون چیز خاصی ک گفتین 

ولی چندتاشو داره ....

دختر من سن بچه س شما بود اصلاااا اینطور نبود 

فقط توی مدرسه مشکل داشت ناروم بود 

و جدیدا هورمونهاش

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

مجبورم چون راهی ندارم  دختر من خیلی سرکش و متاسفانه بی ادب شده  ب هیچ کس احترام نمیذارع ...

هیچ راهی تو رو خدا کار خودت و بکن 

به خدا تو فامیل براش حاشیه درست میشه پس فردا برای ازدواج ش مشکل میشه 

من خودم زخم‌خوردم دارم بهت میگم

الان هیچی نشده پسر ۶ ساله من هایلایت شده تو جمع 

ادامه داشته باشه همه به دید غیر عادی بهش نگاه میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دختر منم همینطور البته نه همه ی اون چیز خاصی ک گفتین  ولی چندتاشو داره .... دختر من سن بچ ...

نه پسر من از ۸ ماهگیش کامل مشخص بود 

تا اینکه ۳ سالگیش بهترین دکتر با ۷۰ سال طبابت اطفال گفت بیش فعاله و البته ما بیش از ۵۰ درصد خانواده مون بیش فعالی دارن

خود من بیش فعالیم ؛ سر نوشت مو ۱۸۰ درجه تغییر داد علارغم اینکه خشکل بودم و درسم عالی بود لیسانس و فوق مو دانشگاه تهران خوندم 

اما خوب بیش فعالی داشتم مثل بقیه بچه ها و نوه های پدربزرگ م  و نتونستم موفق بشم در نهایت 

هیچ راهی تو رو خدا کار خودت و بکن  به خدا تو فامیل براش حاشیه درست میشه پس فردا برای ازدواج ش ...

اره ادامه میدم 

امیدم ب خداست 

دقیقا ب ی دید دیگه نگاه میکنن 

ولی اینا بزرگ بشن خودشون کم‌کم درست میشن البته دارو باید بخورن

مخصوصا ریتالین رو 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

نه پسر من از ۸ ماهگیش کامل مشخص بود  تا اینکه ۳ سالگیش بهترین دکتر با ۷۰ سال طبابت اطفال گفت ب ...

واقعا ؟

چ بد 

من خودمم احساس میکنم با توجه به چیزایی ک مامانم میگف داشتم 

ولی توی درس و مدرسه مشکلی نداشتم 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

ولی خوب ما رو داغون میکنن صب از دست کاراش ریشه های دندونم درد گرفته بود 

مگه چیکار می‌کنه توی خونه ؟

مدرسه می‌ره یا نه ؟

چ دارویی میخوره پسرتون ؟

پس بیش فعالی واقعا ژنتیک هست

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

مجبورم چون راهی ندارم  دختر من خیلی سرکش و متاسفانه بی ادب شده  ب هیچ کس احترام نمیذارع ...

تیکای پسر من که دیگه خیلی شدید سده یعنی هم صوتی هم حرکتی چند تارو همزمان داره ببین من خودم هم طب سنتی هم داروهای شیمیایی رو دادم بت بچم شاید یه مدت یه دوره کوتاه تاثیر کرفته باشم ولی بازم بدتر از قبلش شد حداقل داروهای سنتی اوارضی نداشت ولی داروهای شیمیایی خیلی اوارض داشت . و واقعا بهترین دکتر روانپزسک هم نمیتونه درمان کنه و فقط موقت کنترل میکنه. ولی از روی بیچارگی وقتی دیدم هیچ راهی جواب نمیده نوبت کرفتم پیش روانپزشک با اینکه اصلا دلم نمیکشید ولی محبور بودم بین بد و بدتر یکی و انتخاب کنم . دکترشم خیلی سخت نوبت میداد من ۶ماه پیش نوبت گرغتم برای ۱۴دی نوبت داد منم تو این تایم همه راههارو‌امتحان کردم همش به خدا میگفتم اگه واقعا یه ذره دوستم داری یه راه جلو پام بزار که بچمو‌ محبور نشم قرصاعصاب بدم بهش خودم واقعا افسرده سدم تو این مدت

تیکای پسر من که دیگه خیلی شدید سده یعنی هم صوتی هم حرکتی چند تارو همزمان داره ببین من خودم هم طب سنت ...

مجبوریم هیچ راهی نداریم 

من دیدم خیلیا رو بزرگ شدن و درست شدن 

بهتر رفتار. میکنن 

منم بین بد و بدتر بد رو انتخاب کردم .

الان همه سر کلاس هستن ولی دختر من خونه 

فقط عصرا روزی دو ساعت می‌ره خانمش باهاش کار می‌کنه ی نفره 

خییییلی غصه دارم خیییلی 

با اینکه درسشم بد نیس ولی اصلا دل نمی‌ده اگه دل بده خیلی خوبه درسش .

دکتر ک ب من گف بزرگ بشن خودشون بهتر میشن 

خیلی از بچه های بیش فعال درس خواندن و ب جایی رسیدن 

ولی خب ی جای کار همیشه میلنگه 

من فک میکنم خودمم 

همینطور بودم 

ولی از لحاظ درسی و مدرسه مشکلی نداشتم .البته نمره هام همیشه معمولی معمولی بود در حد 12 یا 13 

ولی بعضی درست رو خوب بودم 

دانشگاه خوب شدم باز 

ولی ب جایی نرسیدم

♥️با افتخار معلم هستم ♥️

تیکای پسر من که دیگه خیلی شدید سده یعنی هم صوتی هم حرکتی چند تارو همزمان داره ببین من خودم هم طب سنت ...

ببین هومیو پاتی واقعا عالیه من گفتم اینم حتما مثل طب سنتیه ولی باورت میشه من دیشب یه قرصشو به پسرم دادم امروز صبح ۸۰ درصد بهتر شده بود خودش که بیدار شد بره مدرسه میگفت مامان خیلی احساس سبکی میکنم‌شما گفتی این دارو خوبه  واقعا خوبه انفدر خوشحال شدم خدا کنه بمونه همین جور باور کن انقدر از داروی شیمیایی که بعدها اوارضشو میبینن ضربه خوردم دلم میخاد این شیوه درمانو به همه نادرا بگم هیچ‌کس نره اون داروهای شیمیایی رو به بچش بده یه خوبی ای که داره داروهای هومیو پات ریشه ای درمان میکنه و هیچ عوارضی نداره یه جورایی طب سنتی المانی محسوب میشه تو المان بچه هاشونو با داروهای هومیو پات واکسینه مبکنن حتی به زن باردار از بارداری میدن تا بنیه بچت قوی بشه و اماریون اینجوریه بچه هایی که استفاده مبکردن خیلی بدن قوی تری دارن تو بزرگسالی نسبت به بچه هایی که استفاده نمیکردن و برای همه چی هم درمان میشه من خیلی تحقیق کردم خیلی حتی تو همین نی نی سایت هم بخون می بینی چه مریضایی درمان شدن از ام اس و روماتیسم و تا خیلی بیماریها بازم خودت یه سرچی بکن کامل تر بخون راحع بهش ، فکر کنم ایم کاربر مامان عسل بود اونم درمان شده و خیلی راضی بود 

مجبوریم هیچ راهی نداریم  من دیدم خیلیا رو بزرگ شدن و درست شدن  بهتر رفتار. میکنن  ...

😔😔کاملا درکتون میکنم چی میگین ولی باور کن هومیو پاتی عالیه من دیدم بچه بیش فعال سر یه هفته چطور اروم شده مهمتر از همه هیچ عوارضی نداره  شاید ۴یا ۵تا دکتر متخصصش هم تو ایران هست دکتر ناصری و تبریزی پایه گذارش هستن و ۴۶۰ تا درمان کننده داره که دارن کار میکنن تخصصشو ندارن ولی اگه بتونی پیدا کنی بری حتما پیششون داروهاشو بگیری عالی میشه من مطمنم با این روش بچه هامون خوب میشن تا هر جا هم بریم برای درمان ارزششو داره 

😔😔کاملا درکتون میکنم چی میگین ولی باور کن هومیو پاتی عالیه من دیدم بچه بیش فعال سر یه هفته چطور ار ...

میشه لطف کنید توضیح بدین ؟

راهنمایی کنید لطفاً 

♥️با افتخار معلم هستم ♥️