2777
2789
عنوان

ازدواج

122 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

یکی ازبرادرام امروزیه چیزی بهم گفت  تویه مجتمع تجاری کارمیکرد سال 98 و چون همکارخانم و مراجعه کننده خانم زیاد داشت برای حفظ حرمت مجتمع و احساس امنیت داشتن همکارای خانمش بهشون میگفت خواهر و یکسالی کار کرد و سی وسه سالشه تو این مدت به یکی ازهمکارای خانمش علاقه پیدا کرد اینو هم ازروز اول خواهر صدا میکرد امابعدن که شخصیت دخترو دید دلبسته دختره شد اما هیچوقت روی گفتن بهش نداشته تااینکه بخاطرکروناتعدیل نیرو میکنن و داداشم میاد بیرون و بصورت اتفاقی پیج اینستاگرامشو میبینه و دایرکتش پیام میده بعد ازچند روز ازش خواستگاری میکنه دختره جواب منفی بهش داده و براش توضیح داده بود که برای حفظ حرمت مجتمع و احساس امنیت داشتن خانم ها خواهر صدا میزده چون برادرم مجرده و معمولا تو مجتمع هاافراد متاهل استخدام میکنن و خیلی کم پیش میاد به مجردا اعتماد کنن خدایی داداشمم پسر خوبیه و بی حاشیه ست اما جامعه ما اینجوریه دیگه، وقتی دختره جواب منفی داد چندروز داداشم اصرارمیکنه و میبینه نظرش عوض نمیشه گفت هردلیلی داری بهش احترام میذارم و خداحافظی کرد اما برادرم هنوزم دوسش داره ایا بنظرتون برادرم کاراشتباهی کرده شما اگه این موردبراتون پیش میاد چه فکری راجب اون پسر میکنید 

من به برادرم گفتم پیش میاد شمادوتا ازیه پدرومادرکه نیستید برای حفظ احترام وحرمت وامنیت اینجور میگفتی 

بنظرخودم اشکالی نداره نظر شما چیه اخه داداشم فکرمیکنه دختره ناراحت شده 

بنظرم داداشت خیلی آدم خوب و دل پاکیه واقعا هم کار درستی کرده ک شهامت داشته و حسشو به دختره گفته اصلا نیاز نیس عذاب وجدان داشته باشه

امیدوارم بتونه با جواب منفی کنار بیاد و حالش بهتر بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم داداشت خیلی آدم خوب و دل پاکیه واقعا هم کار درستی کرده ک شهامت داشته و حسشو به دختره گفته اصلا ...

اتفاقن ناراحت نیست و میگه زندگی جریان داره میگه جوابش منفی بود که بود چکارکنم بشینم گریه کنم شایدمن سلیقه اون نبودم میگه شاید توهمون محتمع من سلیقه خیلی ازخانم هابوده باشم اما من نپسندم و الانم براش عادیه وطبیعی و فعلا تنهاست