2777
2789
عنوان

کسی میدونه چم شده توروخدا

102 بازدید | 14 پست

بچه ها یه دفعه چشمام سیاهی میره سرم گیج میره تعادلم رو از دست میدم دست و پام سر میشه حالت تهوع میگیرم با سرگبجه سرمـ میخواد بترکه انگار لایه منگنه اس

ورم میکنم و.....

کم خونی؟

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم) (ممنون میشم لایک نکنید)             حرفی..؟! سوالی...؟! جواب میدم:                        https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما برو دکتر مغز و اعصاب مشکلتون بگو

هفته دیگه میتونمـبرم

میترسم انقد

یهو دنیا رو سرم میچرخه حتی دست به سرم میزنم گیج میره نمیتونم سرمو رو بدنم نگه دارم

میشه برامـدعا کنی

هفته دیگه میتونمـبرم میترسم انقد یهو دنیا رو سرم میچرخه حتی دست به سرم میزنم گیج میره نمیتونم سرمو ...

منم گاها علایمی مثل شما دارم و البته کلی علایم دیگه،هنوزم دارم ولی بهتر شدم الان،ولی کلا حال تو بدنم نیست

بچه ها برام دعا کنید چرخش غیرارادی گردن گرفتم 

خیلی اذیتم

من گردنم مشکل داره کارگاه خیاطی کار میکنم صاحب کارم نمی فهمه مریضم بااین گردنم سخت هست برم دستشویی مسواک بزنم

میگه بیا کار

مسخرم نکنید حقوقم ماهی ۵۰۰ هست

انگاری‌من اسیرش

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد
منم گاها علایمی مثل شما دارم و البته کلی علایم دیگه،هنوزم دارم ولی بهتر شدم الان،ولی کلا حال تو بدنم ...

درمان کردید

چه مشکلی داشتید

من حالت تهوع ولم نمیکنه

مشکل من پانیک و افسردگی شدید بود ولی علایمی که شما میگید بنظرم دکتر مغز و اعصاب کمک کننده شماست.سستی ...

اره دارم سستی و ارزش ناگهانی پرش دست و پا

از بس تو این سه سال فشار روانی کشیدم فکر کنم روانی شـدم