2777
2789
عنوان

واقعا چرا ؟!

130 بازدید | 22 پست

عمم و شوهر عمم قراره هفته بعد پنجشنبه بیان خونم جمعه بعد از ظهر برن؟از شهرستان میان و صرفا برا مهمونی!!!چرا باید بیان؟! الان مگه دور و زمونه پلاس شدنه 

بیذارم از مهمون بیایین بگین که تنها نیستم🥲 بخدا من خودم خونه کسی نمیرم چون خوشم نمیاد از زحمت دادن و مهمون بازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمون حبیب خداست چرا اینقدر بدجنسی فقط از رو بی حوصله گی اینو میگی

بزار بیان قشنگ پذیرایی کن شما هم یه زمان میرین اونجا اونا براتون مهمان نوازی میکنن مهربون باش لطفال

مهمون حبیب خداست  همیشه گفتن برکت میاره با خودش  ولی منم عین خودتم بیزارم از هرچی مهمونه

ول کن چه برکتی؟هر کی هر جاش کج میشه تو خونه من پلاسه انگار هتل و مسافرخونس یه غلطی کردم اومدم کلانشهر ول کنم نیستن

مهمون حبیب خداست چرا اینقدر بدجنسی فقط از رو بی حوصله گی اینو میگی بزار بیان قشنگ پذیرایی کن شما هم ...

ببخشید خانم شما اگه خودت خونت کلانشهر بود و ماهی یبار یکی از فامیلات از دخترخاله بگیر تا عمه ی مادرت میومد خونت میموند برا رفتن به دوا دکترش چیکار میکردی؟ 

ببخشید خانم شما اگه خودت خونت کلانشهر بود و ماهی یبار یکی از فامیلات از دخترخاله بگیر تا عمه ی مادرت ...

هیچی در خونه ام به روشون باز بود منم هر از گاهی میرفتم رو داشتم خونه شون بمونم حال هوایی عوض میکردم