2777
2789
عنوان

با نامزدم بحثمون شد

3175 بازدید | 155 پست

خونه مامان بزرگ نامزدم بودیم تولد دختر عموش بود بعد ما دخترا داشتیم عکس میگرفتیم با هم 

(منم از یکی از دختر عموهاش بدم میاد چون احساس میکنم رو نامزدم کراشه) 

بعد همون دختر عموش هم سرش لخت بود همون موقع نامزدم اومد دم در اتاق منم زود رفتم دم گوشش گفتم سرشون لخته نیا دو سه دفعه هم گفتم ولی نامزدم همونجور اومد تو اتاق باز برگشت

منم ازش عصبانی شدم موقع خوردن کیک همه دور هم بوذیم بعد نامزدم بعم گف برو برام چاقو بیار منم اروم گفتم چرا وقتی به حرفم نمیکنی من ب حرف تو کنم خلاصه ک بعدشم بلند گف برو چاقو بیار منم رفتم اوردم براش

بعد شام هم راه افتادیم بیایم خونمون پیاده تو راه پسر عمش زنگ زد گف بریم جایی نشنیدم دقیق گف کجا بعد ک قط کرد گفتم کجا میخای بری گف ب جایی🫥

بعدش سردم شد دستم بردم تو جیب کتش ک گف دستتو بردار گفدم سردمه بعدم دستمو قلاب دستش کردم 

بعد دباره پرسیدم کجا میخای بری گف میریم تو روستا دور بزنیم تو راه پسر عمش بهمون رسید تا سوار ماشین شدم بو سیگار و قلیون و مشروب حالمو بد کرد همون موقع پسر عمش گف بریم ک در دلستر الان باز میکنن 👀

منم چیزی نگفدم نامزدمم لبخندش عمیق شدددد

خلاصه منو اورد خونمون و خودشون رفتن 

الانم بش پیام دادم الان اسکرین میزارم 

و اینکه نامزدم امشب میره خونع خودشون ک تقریبا دو ساعت از روستا ما راه هس😬

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم فعل گوش کردن رو به کار ببر

سر لخت؟حجاب داشتن یا نداشتن کسی به هیچ کس مربوط نیست خوشگلم

چندسالته؟

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
والا دیگ مشروب و قلیون و سیگار الان عجیب نیس با این اوضاع جامعه

اونو اوکی هسم ولی من از سیگار متنفرم و اینکه با قلیون مشکل ندارم ولی منو نامزدم سر اینکه مشروب نخوره شرط بستیم

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)
بنظر من خوب کردی😶😑🙁

منم همین نظرو دارم و همینطور باید سفت و سخت جلوشو بگیره وگرنه سفت نگیره الان بعد ها بدتر میشه

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

میشه یسوال بپرسم😔

هر کی خوند جوابمو بده، من شوهرم گذشت‌ش خراب بوده، ادم کله خریه، سگ بازی  میکنه کفتر بازی میکنه، مشروب درست میکنه و میخوره، ی رفیق داره 8،9 سالی از خودش کوچیکتره، این غلطا و با اون انجام میده خجالت میکشم ازش آبروم رفته 31 سالشه واقعا شرم میکنم هر چقد حرف میزنم و از هر راهی وارد میشم درست بشو نیست خانوادشم میدونستن اینجوریه واسه اینکه خلاص شن از دستش زن گرفتن واسش همشم با دروغ جلو اومدن بنظرتون اینایی ک گفتم بده؟ مهمه یا ن؟ واسم مهم نبود ولی امروز ک بش فک کردم دیدم چقد شرم اوره واسه آدم مردش ازین کاراکنه

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜