سلام خانوما، کسی بوده تو ۳۷ هفته زایمان طبیعی داشته باشه؟؟؟ البته من هیچ مشکل یا دردی ندارم. هنوز وقت زایمانم نرسیده. ولی چون بچه iugr هست، یعنی محدودیت رشد داره و خوب رشد نمیکنه. دکتر گفت بیستم که ۳۷ هفته میشم بیام که با آمپول فشار زایمان کنم. خیلی استرس دارم، آخه گفت ممکنه پیشرفت نکنی یا هرمشکلی پیش بیاد و در آخر مجبور به سزارین شیم😢 اگه کسی تجربهای داشته ممنون میشم بیاد بگه و اینکه توروخدا تو این ایام خییییلی برام دعا کنید که زایمان راحتی داشته باشم.
دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
نه بخاطر هزینههاش نیست. دکترم از همون اول مخالف سر سخت سزارین بود و همیشه میگفت وقتی مادر شرایطش رو داره چرا سزارین. و اینکه تو شهرمون فقط یه بیمارستان داریم اونم تا مشکلی برات پیش نیاد سزارین نمیکنن
اره منم چون دخترم افت ضربان پیدا کرد سز کردن وگرنه همچنان درد میکشیدم.. بعد فک کن من خصوصی رفته بودم اینقد درد کشیدم. بیشرفا دوسه ساعت اخر التماس میکردم سزارینم کنن قبول نمیکردن کارم ب کپسول بیحسی رسیده بود واقعا خاطر بدی شد😄 البته من بخاطر داروهای ضد زایمان زودرس ک مصرف میکردم امپول فشارم جواب نداد حتما براتو متفاوته
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
من عین تو بودم درد طبیعی بردم سز شدم محاله ۳۷هفته طبیعی بیاد منم با امپول فشار بدون درد بود بعد اون ...
بعد ۳ روز سرم فشار گرفتن و معاینهی مکرر. بالاخره زایمان کردم. خیلی زجر کشیدم ولی بازم خداروشکر بچهمو بغل گرفتم🥺 الحمدالله ماماهای بیمارستان هم خیلی هوامو داشتن و واقعا کمکم کردن. تو این سه روزی که اتاق درد بودم خیلیا اومدن درد طبیعی کشیدن و تهش سزارین شدن.
اره منم چون دخترم افت ضربان پیدا کرد سز کردن وگرنه همچنان درد میکشیدم.. بعد فک کن من خصوصی رفته بودم ...
ای جانم، منم امروز مرخص شدم. خیلی تو این ۳، ۴ روز تو بیمارستان بهم سخت گذشت. با اینکه همه کارکنان بیمارستان به شدت رفتار خوبی داشتن و هوامم داشتن. ولی خب اون دردا اون فضا واقعا اذیت کنندهس.
عزیزم زایمان کردی؟ مبارکهههههه😍😍😍🥳🥳🥳 مامان جدید قدم نورسیده مبارک. طبیعی بودی؟ خیلی درد کشیدی؟
مرسی مهربون. اره عزیزم طبیعی زایمان کردم. درد که میدونید دیگه درد زایمان بده. ولی اونقدری که فکر میکردم وحشتناک نبود، یعنی خدا بهم صبر و تحملشو داد. یکی دو روز اول اصلا چیزی حس نمیکردم. فقط بعد هربار معاینه زیر دلم و کمرم درد میگرفت. بعد گفتن انقباضاتت شروع شده ولی خودم اصلا متوجه نمیشدم. خلاصه روز سوم بود که اون درد شدید و مرتب اومد سراغم. بین دردا چندثانیه که دردم آرومتر میشد خوابم میبرد😬