2777
2789
عنوان

زایمان با آمپول فشار بدون هیچ دردی در ۳۷ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 3587 بازدید | 34 پست
مرسی مهربون. اره عزیزم طبیعی زایمان کردم. درد که میدونید دیگه درد زایمان بده. ولی اونقدری که فکر میک ...

اره منم دقیقا همینو میگم از زایمان طبیعی هیولا ساختن منم میتونستم دردشو تحمل کنم چون بین انقباضات استراحت رخ میداد و قابل تحمل بود. درسته اولین انقباضاتو متوجه نمیشیم ولی تو دستگاه ثبت میشه. نی نیت دختره یا پسر؟ اسمش چیه؟😍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره منم دقیقا همینو میگم از زایمان طبیعی هیولا ساختن منم میتونستم دردشو تحمل کنم چون بین انقباضات اس ...

البته بگما هنوز کاملا سرپا نشدم و جای بخیه‌هام خیلی اذیتم میکنه. ولی خب هربار کوچولوم رو بغل میگیرم میگم فدای سرت، خداروشکر که سالمی🙂 پسره، اسمش هم به انتخاب همسرم شد آرمین. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بگما هنوز کاملا سرپا نشدم و جای بخیه‌هام خیلی اذیتم میکنه. ولی خب هربار کوچولوم رو بغل میگیرم ...

بقول قدیمیا زن زائو تا ۴۰ روز تب‌دار مریضه ینی ضعف داره طبیعیه گلم خودم هنوز خیلی بیحالی تو جونم مونده. عزیزمممم خدا حفظش کنه ایشالله دومادش کنی😍

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام عزیزم منم ۳۷ هفتم وزن بچم ۲۴۵۰ دکتر برام ختم بارداری زده 😔شما وزن بچتون با سونو یکی بود؟؟بدنیا ...

سلام عزیزدلم، واقعا شرمنده‌م به نی‌نی سایت سر نزدم و تازه دیدم. حتما الان نی‌نی خوشگلت دیگه به دنیا اومده. خداحفظش کنه. منم خداروشکر مشکلی نداشتم، فقط بچه‌م یکم کوچولو بود😅