سلام خانوما، کسی بوده تو ۳۷ هفته زایمان طبیعی داشته باشه؟؟؟ البته من هیچ مشکل یا دردی ندارم. هنوز وقت زایمانم نرسیده. ولی چون بچه iugr هست، یعنی محدودیت رشد داره و خوب رشد نمیکنه. دکتر گفت بیستم که ۳۷ هفته میشم بیام که با آمپول فشار زایمان کنم. خیلی استرس دارم، آخه گفت ممکنه پیشرفت نکنی یا هرمشکلی پیش بیاد و در آخر مجبور به سزارین شیم😢 اگه کسی تجربهای داشته ممنون میشم بیاد بگه و اینکه توروخدا تو این ایام خییییلی برام دعا کنید که زایمان راحتی داشته باشم.
مرسی مهربون. اره عزیزم طبیعی زایمان کردم. درد که میدونید دیگه درد زایمان بده. ولی اونقدری که فکر میک ...
اره منم دقیقا همینو میگم از زایمان طبیعی هیولا ساختن منم میتونستم دردشو تحمل کنم چون بین انقباضات استراحت رخ میداد و قابل تحمل بود. درسته اولین انقباضاتو متوجه نمیشیم ولی تو دستگاه ثبت میشه. نی نیت دختره یا پسر؟ اسمش چیه؟😍
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
اره منم دقیقا همینو میگم از زایمان طبیعی هیولا ساختن منم میتونستم دردشو تحمل کنم چون بین انقباضات اس ...
البته بگما هنوز کاملا سرپا نشدم و جای بخیههام خیلی اذیتم میکنه. ولی خب هربار کوچولوم رو بغل میگیرم میگم فدای سرت، خداروشکر که سالمی🙂 پسره، اسمش هم به انتخاب همسرم شد آرمین.