2777
2789
عنوان

بچه ها میاید ی لحظه اینجا ؟

95 بازدید | 9 پست

من برنامه کرفس نصب کردم اینجا ک زده کالری دریافتی اینقد اگه مصرف کنم برا ثباته یا کاهش وزن ؟

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثبات.اگه اشتراک بخری میگه چقدر مصرف کنی واسه کاهش

اینجوری نمیشه ؟ بدون پول 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

میتونی هم بری تاپیک بامداد خمار کالری که باید بخوری را حساب کنی فقط با کرفس کالری شماری کنی

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
برا ثباته اخه زده هدف وزن نداری 

خب همینجوری بدون پرداخت نمیشه ؟

میتونی هم بری تاپیک بامداد خمار کالری که باید بخوری را حساب کنی فقط با کرفس کالری شماری کنی

چجوری خودت بلد نیستی بهم یاد بدی ؟ مثلا ماهی ۵ کیلو بخام کم کنم باید چن کالری دریافت کنم وزنم ۷۰ قدم ۱۶۰

چجوری خودت بلد نیستی بهم یاد بدی ؟ مثلا ماهی ۵ کیلو بخام کم کنم باید چن کالری دریافت کنم وزنم ۷۰ قدم ...

آخه هرکی یه فرمولی داره.فکر کنم شما باید روزانه زیر ۱۲۰۰ کالری بخوری.خودم ۷۰ بودم قد ۱۶۸ زیر۸۰۰ که میخوردم هفته ای یککیلو کاهش داشتم

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

وزنتو ضرب در بیست کن منهای صد

جواب رو ضرب در هفت کن

۳ هزارو پونصد تا ازش کم کن

تقسیم بر هفت کن

این کالری هرروز شماست

هفته یک کیلو یک کیلو نیم کم میکنی