2777
2789
عنوان

بچه ها میشه یکم دلداریم بدین

163 بازدید | 12 پست

سلام از زمانی که یاذمه زندگیم سخت گذشته از دعواها و کتک کاری های پدر مادرم گرفته ، کمبود اعتماد به نفسم نسبت به قیافه و هیکلم  و موهام از بس که مسخرم میکردن اعضای فامیل و خونواده یا میگفتن زشتی ، کتک خور بودنم تو مدرسه  از بچه ها و اذیت کردناشون ، مجبور شدن به تحصیل تو رشته ای که نمیخواستم و کار نداشتنم و افسردگی های شدیدم و اینکه حس اینکه نبودنم مهم نیس ، رفیق نداشتنم محدودیتام و دعواهایی که هنوز تا هنوزه از مادرم میخورم نبودن پدرم زیاد تو خونه و طرد شدنم از همه از همه و همه.

به یه سنی که رسیدم خیلی خوشگلو خوش هیکل شدم ولی هنوزم حس دوست نداشته شدن دارم 

همیشه من کمتر از برادرم بودم تو عرچیزی 

بچه ها من ادم بی عرضه یا بدی نیستم یه ادم خیلی معمولیم ولی نمیدونم چرا زندگیم برام سخته خیلیم تلاش میکنم  که مثبت اندیش باشمو همه چیزو درست کنم اما مدام به بن بست میخورم الان دغدغم رفتار بد مادرمه بام از بچگیم تبعیض بود بین منو داداشم و مدام دعوا میخورم الانم حس طرد شدگی و تنهایی عمیقی دارم چون داداشمم بام قطع ارتباط کرده میشه یکم بهم ارامش بدین یا یه راه کاری؟؟

شرایط کار و ازدواج هم ندارم دارم درس میخونم تهشم نمیدونم چی میشه از اینم میترسم که نتیجه نده یا وسطاش جا بزنم چیزهاییو ک همیشه میخواستم باید همش بدوعم دنبالشون چون حمایت نمیشم اگ هم حمایت شم زور میشم تو مسیری که نمیخوام همشم محدودیت دارم  سنم تینیجر نیست که فکر کنید مال سنمه ، دستمم نمک نداره هرچقد خوبی میکنم ب خونوادم بدتر تا میکنن بام تنهای تنهام خیلی تنها ادم شادی بودم همش افسرده عصبیو غمگین سر کوچیکترین چیزا دعوا  میخورم یا محدود میشم هیچ رفیق واقعی ای ندارم حس میکنم  جزو بنده های خدا بعضی وقتا نیستم دوره هایی از زندگیم و افسردگیم تو اوج جوونیم گذروندم که اگه توضیح بدم یا دهنمو باز کنم فکر میکنید دارم یه سریال ناراحت کننده غیر واقعی توضیح میدم نمیفهمم چرا خدا عادل نیست نسبت به بعضی از بنده هاش یا انگار توجه نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت می کنم.منم به نوعی درک کردم.تنها راهش اینه یه هدف مالی داشته باشی تمرکزت رو بذاری روش.چون برای مستقل شدن نیاز به پول داری.از آدما هم خیلی انتظار نداشته باش دنیا رو همین شکلی که هست بپذیر.بعدا که موقعیتت خوب شد تلافی کن

بگردم الهی🥺 ارزش آدما به شخصیت و ذات پاکشونه نه هیکل و قیافه تو خوب بمون،پاک بمون،راه درست رو برو ...

چقد دیگه صبر کنم اخه ؟؟؟ شاید بنده ی خوبی نیستم واسش نمیدونم خودمم 

درکت می کنم.منم به نوعی درک کردم.تنها راهش اینه یه هدف مالی داشته باشی تمرکزت رو بذاری روش.چون برای ...

اخه میدونی چقدددد دویدومووو به بن بست رسیدم انگیزمو از دست میترسم بدم

اینا دوای دردم نمیشن مرسی عزیزم 

ببین خیلیا از دردا دوا ندارن لااقل الان ندارن فقط باید اون دوران بگذره.مساله اینجاست بعدا مثلا پنج سال دیگه قراره کجا باشی و چکار کنی؟ خب مادرت که قابل عوض شدن نیست تنها راهش اینه مسیر زندگیتو عوض کنی