2777
2789
عنوان

اومدم خونه پدرم میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو شکر بمونید برای هم ، من خیلی وفادارم تحمل میکنم اون تحریک حرفای خونوادش میشه اگه اونا بگن نرو ...

چرا وقتی شاغلی میترسی ؟

بنظرم خیلی حس خوبیه دیگه کسی نباشه سرت غر بزنه آزادی راحتی و دغدغه نداری

خدارو شکر بمونید برای هم ، من خیلی وفادارم تحمل میکنم اون تحریک حرفای خونوادش میشه اگه اونا بگن نرو ...

نترس میاد اگه یه ذره دوستت داشته باشه هرچقدر خانوادش بگن باز پیام میده یا زنگ میزنه بهت نگران نباش گلم 

واقعا بخاطر نرفتن به تولد خواهرش اینکارو کرد؟؟این دیگه از تعصب گذشته  اگه فقط بخاطر این بود نر ...

بله باور کنین من مثل کذت هرموق بگه باید برم خونه پدر مادرش یعنی با اومدن من اصلا ناراحت نمیشه چرا ما خانما انقد غصه میخوریم 

بله باور کنین من مثل کذت هرموق بگه باید برم خونه پدر مادرش یعنی با اومدن من اصلا ناراحت نمیشه چرا ما ...

چون واسه خودمون ارزش و احترام قائل‌نیستیم اجازه میدیم طرف هر کاری بکنه چون مرده و از اول‌جلوشون کوتاه میایم 

چرا وقتی شاغلی میترسی ؟ بنظرم خیلی حس خوبیه دیگه کسی نباشه سرت غر بزنه آزادی راحتی و دغدغه نداری

من از اون لحاظ راحتم گلدون جان عزیزم از طلاق میترسم چون با روحیاتم سازگار نیست 

چون واسه خودمون ارزش و احترام قائل‌نیستیم اجازه میدیم طرف هر کاری بکنه چون مرده و از اول‌جلوشون کوتا ...

واقعا همینطوره متاسفانه جایگاه زن خیلی رفته پایین مردا قدرشناس نیستن حیف اون همه محبتام