حالا اون روح برنمیگرده ولی برا خواب و بیداری برمیگرده
ی چیزی این وسط ذهنمو درگیر کرده ینی ممکنه اگر زمانی که ازین دنیا میریم روح جایی بده که ما میترسیم با مثله کابوس توی خواب بوده گیر کنه همون جا بمونه اینجوری باشه که تا قیامت روح ما در وحشت هست ..خوبیه خواب اینه اگر خواب بد میبینیم دوباره روح برمیگرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
توکل بر خدا ..امیدوارم همونی که صلاح هست رقم بخوره در بهترین شکل
ممنونم
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزم بعد از مرگ آدم خیلی چیزها رو متوجه میشه و وسعت درکش از همه ی امور به طور فوق العاده ای بالا میره و خیلی از واقعیات براش آشکار میشه. مثل کشته شدگان جنگ بدر که امام با مردگان حرف میزد و یکی پرسید آیا اینا چیزی میشنوند؟ امام گفت به حقیقت که اینان شنواتر و آگاه تر از همه هستند
نه همیشه به اطرافیانم در مرگ عزیزانشون میگم مرگ قشنگترین اتفاق زندگیه ..فقط مرگ برامون ترسناک کردن وگرنه دنیای بعد از مرگ خیلی زیباست دور از دنیا و دردسراش و تعلقاتش