2777
2789
عنوان

میگن وقتی میمیریم روح از بدن جدا میشه مثل زمانی که خوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 68 پست
.سلام دوستان میگن اگه چهل نفر برامامانم دعاکنن خوب میشه لطفا برای مامانم دعا کنید مشکوک به اب سیاه ...

توکل بر خدا ..امیدوارم همونی که صلاح هست رقم بخوره در بهترین شکل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن دلی نشکنی بعدش دیگه مهم نیست ب کجا میریم همونطور ک قبلش مهم نبود از کجا اومدیم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
انشاالله به حرمت خانم فاطمه زهرا خدا شفاش بده.صلوات فرستادم براش

ممنونم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
توکل بر خدا ..امیدوارم همونی که صلاح هست رقم بخوره در بهترین شکل

ممنونم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

عزیزم بعد از مرگ آدم خیلی چیزها رو متوجه میشه و وسعت درکش از همه ی امور به طور فوق العاده ای بالا می‌ره و خیلی از واقعیات براش آشکار میشه. مثل کشته شدگان جنگ بدر که امام با مردگان حرف میزد و یکی پرسید آیا اینا چیزی میشنوند؟ امام گفت به حقیقت که اینان شنواتر و آگاه تر از همه هستند

اخ خدایا دلم گرفت 😔😭 یعنی پدرمن چجوری روح از بدنش جدا شده  لحظه ای ک روح از بدنش جدا میشد و ...

خوش به حال پدرتون که یه دختر به این خوبی دارن❤️

اینطوری نگید ناراحت میشن❤️

ایشون شما رو میبینن حتی براتون دعا میکنن ولی فقط شما نمیبینید 

اگر دوست دارید براشون هدیه بفرستید خیلی خوشحال میشن خیلی 

و در ضمن بالا سر شیعیان و مومنان خوب ائمه حاضر میشن❤️

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟
اهاننننن  عزیزم🥺❤️ نترس ، خودتو بسپار به خدا

نه همیشه به اطرافیانم در مرگ عزیزانشون میگم مرگ قشنگترین اتفاق زندگیه ..فقط مرگ برامون ترسناک کردن وگرنه دنیای بعد از مرگ خیلی زیباست  دور از  دنیا و دردسراش و تعلقاتش