2777
2789
عنوان

میگن وقتی میمیریم روح از بدن جدا میشه مثل زمانی که خوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظریات متفاوتی درمورد جهان پس از مرگ وجود داره بعضیا میگن اون دنیا بهشت و جهنمی به معنای واقعی نیست بعضیا میگن روح ادما بعد مرگ میره برزخ میمونه تا زمان حساب و کتاب روز قیامت بعضیا بهشت و جهنم برزخی قبل قیامت رو قبول دارن بعضیا هم میگن برزخی نیست یک راست بعد مرگ اعمال محاسبه میشه و به بهشت و جهنم فرستاده میشیم بعضیا هم میگن از پلی به نام صراط که باریکه باید عبور کنیم که زیر اون پل جهنمم و اگر بار گناهی نداشته باشی میتونی از اون پل عبور کنی

چند سال ICU کار کردم و ادمایی دیدم که از کما برگشتن ولی چیزی از زمان کما یادشون نبود...روح کجا بوده ...

آها همین .درست زمانی که خوابیم صدایی نمیشنویم یا اصلا جسم در کار نیست

خیلی وحشتناکه

اصلا وحشتناک نیست الان چون فکر میکنی بهش ترسناک بنظر میاد به قبل تولدت فکر کن که تو نبودی و زندگی وجود داشت برای بقیه و تو متوجه اومدنت نشدی و بقیه متولد شدنتو دیدن مرگم همونطوریه دیگه وجود نداری انگار که اصلا نبودی بقیه میفهمن مردی و تموم میشه 

.سلام دوستان

میگن اگه چهل نفر برامامانم دعاکنن خوب میشه

لطفا برای مامانم دعا کنید مشکوک به اب سیاه چشم  هستن خیلی دلنگرانم

لطفا صلوات بفرستید براشون

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
.سلام دوستان میگن اگه چهل نفر برامامانم دعاکنن خوب میشه لطفا برای مامانم دعا کنید مشکوک به اب سیاه ...

انشاالله به حرمت خانم فاطمه زهرا خدا شفاش بده.صلوات فرستادم براش

کاربر سال ۹۷ هستم نمی‌دونم چرا تعلیق شدم.خدایا به حرمت ۶ماه امام حسین دامن همه آرزومندان رو سبز کن.بچه های سالم و صالح و خوشگل.شکرت بابت همه چی خدایا

اخ خدایا دلم گرفت 😔😭

یعنی پدرمن چجوری روح از بدنش جدا شده 

لحظه ای ک روح از بدنش جدا میشد و برای همیشه قصد رفتن کرد من اشغال  داشتم چیکار میکردم 😭

من وقتی رسیدم پدرم قلبش ضربان داشت 

چرا من نتونستم عمرمو باهاش تقسیم کنم 😭 چرا نتونستم از خدا بخوام پدرمو چندسال دیگه بهمون برگردونه 

ی مدت ذهنم درگیر جدایی روح بود الان دوباره یادم افتاد 

لعنت ب من ک نتونستم کاری کنم جلو چشمم پدرمو کردن زیر ی خروار خاک

وای خدا کنه جای خوب نصیب همگی بشه

پیج اینستا حسین دارابی رو فالو کن اونجا تمام قسمت های برنامه زندگی پس از زندگی رو گذاشته و جواب سوالاتو میگیری

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
قلبم ناراحته هرشب قرص آسپرین میخورم واسه همین میترسم به مرگ فکر میکنم 

اهاننننن 

عزیزم🥺❤️

نترس ، خودتو بسپار به خدا 

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟