2777
2789
عنوان

میگن وقتی میمیریم روح از بدن جدا میشه مثل زمانی که خوابیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 68 پست
فعلا زندگیتو بکن، به این چیزا فک نکن

میخوام فکر نکنم ..آخه به خانوادم گفتم مامانم گفته  اینکه انسان دائم به مرگ فکر کنه این وسوسه های شیطانی هست میخواد امید به زندگیو از آدم بگیره و ا ترس و ناامیدی بزرگترین گناه هست چون خداوند به انسان زندگی و امید بخشیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرشب سوره یاسین میخونم 😔  ولی قلب لعنتی من هنوز باور نداره ک پدرم نیست شبا ک میخوابم میفهمم ی ...

منم برادرمو از دست دادم ، و همین افکارو در مورد داداشم دارم همش میگم یعنی الان چیکار میکنه براش دعا میخونم باورم نمیشه که دیگ نیست

🥀

منم برادرمو از دست دادم ، و همین افکارو در مورد داداشم دارم همش میگم یعنی الان چیکار میکنه براش دعا ...

اخ منم هنوزم باورم نمیشه 

صبحی زود بیدار شدم ک همسرم بره سرکار بعد خوابیدم وقتی ک خوابیدم ی لحظه فکرکردم پدرم زندس باید الان براش چایی درست کنیم چون صبح. زود عادت داشت چایی می‌خورد 

چشمامو باز بسته کردم دیدم بین خواب بیداری گیر کرده بودم

میخوام فکر نکنم ..آخه به خانوادم گفتم مامانم گفته  اینکه انسان دائم به مرگ فکر کنه این وسوسه ها ...

خوب فکر نکن دختر جان، کی به این جواب این سوال رسیده که شما برسی؟ چرا میگم فکر نکن چون انرژیت صرف یه چیز بیهوده میشه، به جاش فکر کن چطور میتونی ادم بهتری باشی، تاثیر مثبتی روی اطرافیان، محیط زیست و جامعه و غیره ات بذاری

اینهمه چیز خوب وجود داره برا فکر کردن