سلام... واقعااا نمیدونم چه رفتاری درسته و واقعا تحمل این وضعیتو ندارم فقط میخوام یا یه نفر درد دل کنم و سبک بشم... طولانیه ولی اگه میتونید کمک کنید
همسر من حدودا ۱۱ روزه که یه رستوران بین راهی رو اجاره کرده...وضعیت اولیه اش واقعا خوب نبود...بعد از یه نظافت کلی مشغول به کار شدیم...مشکل من اشپز این رستورانه...اوایل بسیار بسیار خوب و خوش اخلاق بود ولی الان تبدیل به کابوس شده...هرروز غر میزنه که نیرو کمه...کار زیاده...رستوران مشکل داره...فضا درست نیست جا اشکال داره...شما به درد این کار نمیخورید...ادم به بیشعوری این ادم من ندیدم...شما بگید برای یه رستوران که نهایت روزی ۱۵۰ تا ۲۰۰ تا غذا درست میکنن دوتا نیروی زن و یه صندوقدار کمه؟؟هرروز میگه این دوتا خانم رو بیرون کنید دوتا نیروی مرد بیارید...یا میگه این رستوران اگه یه نفر بیاد دفعه دوم نمیاد با اینکه مشتری ثابت هم داریم...به نظرتون اگه بیرونش کنیم مشتریامون کم نمیشن؟برای شروع کار بیرون کردن اشپز به ضررمون نمیشه؟ اصلا چجوری باید رفتار کرد...